Kylling i dillsaus
Kylling i dillsaus er nesten som en frikassé, med deilig lys saus smakt til med dill og sitron.

Ingredienser
Porsjoner
Dillsaus:
Grønnsaker
Slik gjør du
- 1
Legg kylling i vann og kok opp. Fjerne skummet som kommer med en skje. Tilsett salt, og la kyllingfiletene trekke ved svak varme i ca. 20 minutter. Sil kraften.
- 2
Smelt smør og mel i en kjele, og spe med den varme kraften til du får en fin og glatt saus. Smak til med salt, pepper og en skvett fløte, stironsaft og også gjerne skallet av 1/2 sitron, dersom du ønsker det.
grønnsaker:
- 3
Vask og kutt gulrot, brokkoli og purreløk i biter. Kok først gulrot i lettsaltet vann en stund før du legger i brokkoli og purreløk. Kok til alt er knapt mørt.
Tips
Her kan du bytte ut kylling med annet type kjøtt, som f.eks. biter av svin eller lam.