Krydret couscous med kylling

Krydret couscous med kylling

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Couscous er rask hverdagsmat. Her har vi krydret den med currypaste, som er en spennende match til saftig kyllingbryst og knasende mandler.

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g couscous
4 stk kyllingfileter
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ss TINE Meierismør
1 stk løk , finhakket
1 ½ dl mandler uten skall , skivede
3 stk vårløk , i skiver
1 ts rød currypaste
2 dl tørkede aprikoser , hakket
1 stk sitron
3 dl TINE Yoghurt Naturell

Slik gjør du det

    1. Kok couscous etter anvisning på pakken. Bruk en gaffel og rør den luftig. La dampe av seg.
    2. Krydre kyllingfilet med salt og pepper og stek gylne på begge sider i en stekepanne med smør til akkurat gjennomstekt, ca. 3 minutter på hver side. La hvile i 5 minutter.
    3. Fres løk myk i smør i en panne på høy varme, ca. 2 minutter. Tilsett mandler og vårløk, og stek i 1 minutt. Rør inn currypaste, og fres enda 1 minutt.
    4. Vend inn couscous og tørket aprikos. Smak til med saften fra sitron. Del kyllingfileten i biter, og server til. Topp med litt yoghurt.
      Tips!

      Unngå å få sitronsteiner i retten ved å skvise ut saften gjennom en sikt, eller bruk hånden din som en sil ved å skvise saften i hånden med fingrene litt fra hverandre.

Tips!

Krydret couscous er også godt tilbehør til stekt okse- eller svinekjøtt.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat