Couscous med spekeskinke og asparges

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Couscous er en spennende ingrediens å bruke i raske hverdagsretter. Her serveres den med salt spekeskinke, frisk asparges og en klatt rømme.

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dlcouscous, ukokt
4 ssTINE Meierismør
1 stksquash, i staver
200 gaspargestopper
1 stkrød chili, finhakket
3 stkvårløk, i skiver
4 stktomater, grovhakket
1 sstørket timian
1 stksitron
½ tssalt
¼ tspepper
2 dlTINE Lettrømme 18 %
200 gspekeskinke, i skiver

Slik gjør du det

    1. Ha couscous i en bolle, og hell over nok kokende vann til at det dekker. La trekke i 3 minutter, og rør luftig med en gaffel.
    2. Smelt smør i en varm stekepanne og fres med squash, aspargestopper, chili uten frø og vårløk, i ca. 3 minutter. Vend inn tomat, timian og kokt couscous.
    3. Skvis over saft fra sitron, og smak til med salt og pepper. Server med rømme og spekeskinke.

      Tips:

      Hvis du ikke har spekeskinke tilgjengelig, kan du servere retten med kokt skinke, salami, pølsebiter eller stekt fisk eller kylling.

Tips:

Couscous smaker godt med alle typer grønnsaker, så varièr gjerne med paprika, sukkererter, brokkoli eller selleri. Det er også godt å blande inn feta eller salatost.

Kommentarer

  Legg til kommentar