Skip to main content

Couscous med spekeskinke og asparges

Enkel
25min

Couscous er en spennende ingrediens å bruke i raske hverdagsretter. Her serveres den med salt spekeskinke, frisk asparges og en klatt rømme.

4.3
(8)
Next ImageCouscous med spekeskinke og asparges

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dl
couscous, ukokt
1 stk
squash, i staver
200 g
aspargestopp
1 stk
rød chili, finhakket
3 stk
vårløk, i skiver
4 stk
tomat, grovhakket
1 ss
tørket timian
1 stk
sitron
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
200 g
spekeskinke, i skiver

Fremgangsmåte

  1. Ha couscous i en bolle, og hell over nok kokende vann til at det dekker. La trekke i 3 minutter, og rør luftig med en gaffel.

  2. Smelt smør i en varm stekepanne og fres med squash, aspargestopper, chili uten frø og vårløk, i ca. 3 minutter. Vend inn tomat, timian og kokt couscous.

  3. Skvis over saft fra sitron, og smak til med salt og pepper. Server med rømme og spekeskinke.

    Tips

    Hvis du ikke har spekeskinke tilgjengelig, kan du servere retten med kokt skinke, salami, pølsebiter eller stekt fisk eller kylling.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Couscous smaker godt med alle typer grønnsaker, så varièr gjerne med paprika, sukkererter, brokkoli eller selleri. Det er også godt å blande inn feta eller salatost.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter