
Couscous med spekeskinke og asparges
Couscous er en spennende ingrediens å bruke i raske hverdagsretter. Her serveres den med salt spekeskinke, frisk asparges og en klatt rømme.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Ha couscous i en bolle, og hell over nok kokende vann til at det dekker. La trekke i 3 minutter, og rør luftig med en gaffel.
- 2
Smelt smør i en varm stekepanne og fres med squash, aspargestopper, chili uten frø og vårløk, i ca. 3 minutter. Vend inn tomat, timian og kokt couscous.
- 3
Skvis over saft fra sitron, og smak til med salt og pepper. Server med rømme og spekeskinke.
Tips
Hvis du ikke har spekeskinke tilgjengelig, kan du servere retten med kokt skinke, salami, pølsebiter eller stekt fisk eller kylling.
Tips
Couscous smaker godt med alle typer grønnsaker, så varièr gjerne med paprika, sukkererter, brokkoli eller selleri. Det er også godt å blande inn feta eller salatost.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

