Couscous med spekeskinke og asparges

Couscous med spekeskinke og asparges

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
Couscous er en spennende ingrediens å bruke i raske hverdagsretter. Her serveres den med salt spekeskinke, frisk asparges og en klatt rømme.

Ingredienser

Antall porsjoner

3 dl couscous , ukokt
4 ss TINE Meierismør
1 stk squash , i staver
200 g aspargestopper
1 stk rød chili , finhakket
3 stk vårløk , i skiver
4 stk tomater , grovhakket
1 ss tørket timian
1 stk sitron
½ ts salt
¼ ts pepper
2 dl TINE Lettrømme 18 %
200 g spekeskinke , i skiver

Slik gjør du det

    1. Ha couscous i en bolle, og hell over nok kokende vann til at det dekker. La trekke i 3 minutter, og rør luftig med en gaffel.
    2. Smelt smør i en varm stekepanne og fres med squash, aspargestopper, chili uten frø og vårløk, i ca. 3 minutter. Vend inn tomat, timian og kokt couscous.
    3. Skvis over saft fra sitron, og smak til med salt og pepper. Server med rømme og spekeskinke.
      Tips!

      Hvis du ikke har spekeskinke tilgjengelig, kan du servere retten med kokt skinke, salami, pølsebiter eller stekt fisk eller kylling.

Tips!

Couscous smaker godt med alle typer grønnsaker, så varièr gjerne med paprika, sukkererter, brokkoli eller selleri. Det er også godt å blande inn feta eller salatost.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat