Couscous med spekeskinke og asparges
Enkel
25min
Couscous er en spennende ingrediens å bruke i raske hverdagsretter. Her serveres den med salt spekeskinke, frisk asparges og en klatt rømme.
4.3
(8)

Ingredienser
3 dl
couscous, ukokt
4 ss
1 stk
squash, i staver
200 g
aspargestopp
1 stk
rød chili, finhakket
3 stk
vårløk, i skiver
4 stk
tomat, grovhakket
1 ss
tørket timian
1 stk
sitron
½ ts
salt
¼ ts
pepper
2 dl
200 g
spekeskinke, i skiver
Slik gjør du
Tips
Hvis du ikke har spekeskinke tilgjengelig, kan du servere retten med kokt skinke, salami, pølsebiter eller stekt fisk eller kylling.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Couscous smaker godt med alle typer grønnsaker, så varièr gjerne med paprika, sukkererter, brokkoli eller selleri. Det er også godt å blande inn feta eller salatost.




