tablecloth-basil
Couscous med spekeskinke og asparges
(5)

Couscous med spekeskinke og asparges

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Couscous er en spennende ingrediens å bruke i raske hverdagsretter. Her serveres den med salt spekeskinke, frisk asparges og en klatt rømme.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

3 dlcouscous, ukokt
4 ssTINE Meierismør
1 stksquash, i staver
200 gaspargestopper
1 stkrød chili, finhakket
3 stkvårløk, i skiver
4 stktomater, grovhakket
1 sstørket timian
1 stksitron
½ tssalt
¼ tspepper
2 dlTINE Lettrømme 18 %
200 gspekeskinke, i skiver
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Ha couscous i en bolle, og hell over nok kokende vann til at det dekker. La trekke i 3 minutter, og rør luftig med en gaffel.
    2. Smelt smør i en varm stekepanne og fres med squash, aspargestopper, chili uten frø og vårløk, i ca. 3 minutter. Vend inn tomat, timian og kokt couscous.
    3. Skvis over saft fra sitron, og smak til med salt og pepper. Server med rømme og spekeskinke.
      blue heart
      Tips!

      Hvis du ikke har spekeskinke tilgjengelig, kan du servere retten med kokt skinke, salami, pølsebiter eller stekt fisk eller kylling.

blue heart
Tips!

Couscous smaker godt med alle typer grønnsaker, så varièr gjerne med paprika, sukkererter, brokkoli eller selleri. Det er også godt å blande inn feta eller salatost.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff