Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Svinefilet med appelsinsaus og couscous-salat

Enkel
30min

Svinefilet får følge av en fargerik couscous-salat med mye smak. Saus laget på appelsinjuice og smør bringer det hele sammen.

3.7
(12)
Lagre
Skriv ut
Del
Svinefilet med appelsinsaus og couscous-salat

Ingredienser

500 g
hel svinefilet
1 ss
rapsolje
1 ts
salt
½ ts
pepper

Couscous-salat

2 dl
couscous
1 stk
appelsin
1 dl
tørkede ferske tranebær
2 dl
pistasjnøtter, grovhakket
100 g
fetaost
2 dl
bladpersille, hakket

Slik gjør du

  1. Tips

    Denne sausen er også god til fisk. Tilsett gjerne finhakket persille.

Tips

Denne eksotiske couscous-salaten er godt tilbehør til annet kjøtt, samt fisk også.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter