Skip to main content

Strimlet svinekjøtt og mango med nudler

Enkel
15min

En rask og enkel asiatisk rett med svinekjøtt og mango, som fort blir en favoritt. Cashewnøtter gir litt ektra krønsj, i tillegg til grønnsakene som beholder sin sprøhet på grunn av rask varmebehandling.

3.8
(29)
Next ImageStrimlet svinekjøtt og mango med nudler

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g
nudler, ukokt
400 g
svinefilet, strimlet
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 stk
hvitløksfedd
4 ss
søt chilisaus
2 ss
fiskesaus
1 dl
appelsinjuice
1.5 stk
mango
4 dl
sukkererter, delt i to
2 stilk
stangselleri, i tynne skiver
2 ss
sesamfrø
3 dl
cashewnøtter

Fremgangsmåte

  1. Kok nudler etter anvisning på pakken, og skyll raskt i kaldt vann.

    Tips

    Her har vi brukt eggnudler, men du kan også bruke hvetenudler eller glassnudler.

  2. Krydre kjøtt med salt og pepper, og stek i litt smør i en stor stekepanne eller wok på høy varme, ca. 3 minutter.

  3. Finhakk eller press hvitløkfedd med en hvitløkpresse, og ha i pannen med chilisaus, fiskesaus og appelsinjuice. Småkok et par minutter, og rør inn resten av smøret.

  4. Skrell mango, fjern stein og del fruktkjøttet i biter. Vend mango, sukkererter, stangselleri, sesamfrø, cashewnøtter og kokte nudler inn med kjøttet. Varm et par minutter, og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

I denne retten kan du erstatte svinekjøtt med biffstrimler, eller kyllingfilet i biter.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter