
Strimlet svinekjøtt og mango med nudler
En rask og enkel asiatisk rett med svinekjøtt og mango, som fort blir en favoritt. Cashewnøtter gir litt ektra krønsj, i tillegg til grønnsakene som beholder sin sprøhet på grunn av rask varmebehandling.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok nudler etter anvisning på pakken, og skyll raskt i kaldt vann.
Tips
Her har vi brukt eggnudler, men du kan også bruke hvetenudler eller glassnudler.
- 2
Krydre kjøtt med salt og pepper, og stek i litt smør i en stor stekepanne eller wok på høy varme, ca. 3 minutter.
- 3
Finhakk eller press hvitløkfedd med en hvitløkpresse, og ha i pannen med chilisaus, fiskesaus og appelsinjuice. Småkok et par minutter, og rør inn resten av smøret.
- 4
Skrell mango, fjern stein og del fruktkjøttet i biter. Vend mango, sukkererter, stangselleri, sesamfrø, cashewnøtter og kokte nudler inn med kjøttet. Varm et par minutter, og server.
Tips
I denne retten kan du erstatte svinekjøtt med biffstrimler, eller kyllingfilet i biter.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

