Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
n

Strimlet svinekjøtt og mango med nudler

Enkel
15min

En rask og enkel asiatisk rett med svinekjøtt og mango, som fort blir en favoritt. Cashewnøtter gir litt ektra krønsj, i tillegg til grønnsakene som beholder sin sprøhet på grunn av rask varmebehandling.

3.8
(29)
Next ImageStrimlet svinekjøtt og mango med nudler

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g
nudler, ukokt
400 g
svinefilet, strimlet
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 stk
hvitløksfedd
4 ss
søt chilisaus
2 ss
fiskesaus
1 dl
appelsinjuice
1.5 stk
mango
4 dl
sukkererter, delt i to
2 stilk
stangselleri, i tynne skiver
2 ss
sesamfrø
3 dl
cashewnøtter

Fremgangsmåte

  1. Kok nudler etter anvisning på pakken, og skyll raskt i kaldt vann.

    Tips

    Her har vi brukt eggnudler, men du kan også bruke hvetenudler eller glassnudler.

  2. Krydre kjøtt med salt og pepper, og stek i litt smør i en stor stekepanne eller wok på høy varme, ca. 3 minutter.

  3. Finhakk eller press hvitløkfedd med en hvitløkpresse, og ha i pannen med chilisaus, fiskesaus og appelsinjuice. Småkok et par minutter, og rør inn resten av smøret.

  4. Skrell mango, fjern stein og del fruktkjøttet i biter. Vend mango, sukkererter, stangselleri, sesamfrø, cashewnøtter og kokte nudler inn med kjøttet. Varm et par minutter, og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

I denne retten kan du erstatte svinekjøtt med biffstrimler, eller kyllingfilet i biter.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter