Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Indisk kyllinggryte med eple

Enkel
25min

En varmende høst-gryte som er ferdig i en fei. Friske smaker av eple og ingefær balanserer den kremede sausen med varme krydder. God middag!

4.1
(83)
Lagre
Skriv ut
Indisk kyllinggryte med eple

Ingredienser

2 stk
rødløk
2 stk
hvitløksfedd
1 stk
chili
1 ss
hakket frisk ingefær
2 stk
eple
2 stk
paprika
4 stk
kyllingfilet
1 ss
rød currypaste
4 dl
kyllingbuljong
2 dl
kokosmelk
4 stk
vårløk
3 dl
ris

Til servering

4 ss
hakket cashewnøtter
1 stk
vårløk
potte
frisk koriander

Slik gjør du

  1. Tips

    Hvis du ønsker sausen litt lettere, kan du erstatte kremfløte og kokosmelk med matfløte.

Tips

Gryteretter er perfekte å lage klar dagen før for så å varme opp, så lag gjerne en stor porsjon. Det gir smakene sjans til å virkelig sette seg, og kan gjøre travle hverdager enklere. Gryteretten kan fint fryses også.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter