Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Enchiladas med cheddar

Enkel
45min

Enchiladas er en populær meksikansk rett. Her har vi laget en variant med kalkunrester, men du kan også bruke ribbe eller andre rester. Ekstra god blir den om du topper den med cheddar.

3.8
(4)
Lagre
Skriv ut
Enchiladas med cheddar

Ingredienser

Kjøttsaus

1 stk
løk, grovhakket
2 fedd
hvitløk, finhakket
2 ss
nøytral olje
1 stk
rød paprika, grovhakket
1 stk
rød chili, finhakket
100 g
sopp, grovhakket
1 boks
mais (160 g)
1 ts
paprikapulver
1 ts
chilipulver
2 ts
spisskummen
1 boks
chili bønner
1 boks
hakkede hermetiske tomater
½ ts
salt
¼ ts
pepper
400 g
rester av kalkun

Ostesaus

3 ss
hvetemel
1 ts
tørket chiliflak
¼ ts
salt

Enchiladas

6 stk
tortillalefse
100 g
TINE® Norsk Cheddar revet (til topping)
4 ss
frisk koriander
1 stk
vårløk i tynne skiver

Guacamole av erter

200 g
frosne erter
1 stk
lime (saften av)
¼ ts
salt

Pico de gallo

50 g
sjalottløk
2 fedd
hvitløk
¼ stk
rød chili
250 g
tomat
1 ss
frisk koriander
¼ ts
salt

Slik gjør du

Kjøttsaus

  1. Tips

    Dersom du ønsker en tynnere saus kan du tilsette litt vann. 

Ostesaus

Enchiladas

Erteguacamole

Pico de gallo

Tips

Her kan du gjerne bruke andre rester fra julematen. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter