Enchiladas med cheddar
Enkel
45min
Enchiladas er en populær meksikansk rett. Her har vi laget en variant med kalkunrester, men du kan også bruke ribbe eller andre rester. Ekstra god blir den om du topper den med cheddar.
3.8
(4)

Ingredienser
Kjøttsaus
1 stk
løk, grovhakket
2 fedd
hvitløk, finhakket
2 ss
nøytral olje
1 stk
rød paprika, grovhakket
1 stk
rød chili, finhakket
100 g
sopp, grovhakket
1 boks
mais (160 g)
1 ts
paprikapulver
1 ts
chilipulver
2 ts
spisskummen
1 boks
chili bønner
1 boks
hakkede hermetiske tomater
½ ts
salt
¼ ts
pepper
400 g
rester av kalkun
Enchiladas
6 stk
tortillalefse
100 g
TINE® Norsk Cheddar revet (til topping)
4 ss
frisk koriander
1 stk
vårløk i tynne skiver
Guacamole av erter
200 g
frosne erter
1 stk
lime (saften av)
¼ ts
salt
Pico de gallo
50 g
sjalottløk
2 fedd
hvitløk
¼ stk
rød chili
250 g
tomat
1 ss
frisk koriander
¼ ts
salt
Slik gjør du
Kjøttsaus
Tips
Dersom du ønsker en tynnere saus kan du tilsette litt vann.
Ostesaus
Enchiladas
Erteguacamole
Pico de gallo
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Her kan du gjerne bruke andre rester fra julematen.






