
Eksotisk kylling med mango
India er inspirasjonen for denne eksotiske oppskriften med kylling, mango, løk og chili.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok ris etter anvisningen på pakken. Pass på at risen blir ferdig samtidig som resten av maten.
- 2
Skrell og kutt løk i jevnstore biter. Riv sitronskall. Skjær kyllingfilet i ca. 2 cm store terninger.
- 3
Stek løk til den er blank i en stekepanne med olje, i 3–4 minutter. Legg kyllingbitene i stekepanna og brun kjøttet til det er gjennomvarmt og gyllenbrunt, i 5–7 minutter.
- 4
Tilsett buljong og revet sitronskall og gi det et oppkok. Skru deretter ned varmen, sett på lokk og la det trekke på svak varme i ca. 5 minutter.
- 5
Skrell mango og skjær i terninger. Bland mango med kyllingen og smak til med salt og chilipulver. Rør inn matfløte og kok opp. La det trekke i ca. 1 minutt. Serveres med ris.
Tips
Pynt gjerne med strimler av mango.
Tips
Bytt gjerne ut kylling med svinekjøtt.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

