
Burritos med ost og pulled chicken
Om du kaller det burrito eller wraps er ikke så nøye. Det er enkelt, og passer like godt i en matpakke som på middagsbordet.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Frisk salsa
Guacamole
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 100 °C og pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie. La dem ligge i ovnen i ca. 15 minutter til varme og myke.
- 2
Hakk rødløk, hvitløk, paprika, chili og koriander. Del cherrytomater og bland alt til en salsa med presset limesaft. Smak til med salt og pepper.
- 3
Mos avokado med rømme til det en glatt saus, bruk gjerne stavmikser. Smak til med limesaft, tabasco, salt og pepper.
- 4
Riv kyllingkjøttet fra beinet og i biter. Fres raskt i en panne med smør.
Tips
For å få litt ekstra kick på kyllingen kan du steke den med litt chilisaus.
- 5
Fordel salatblad, kylling, salsa, avokadosaus og revet ost på tortillalefsene. Rull sammen og del i to.
Tips
Heller enn å forvarme lefsene kan du fylle dem og legge dem tett sammen i en ildfast form. Strø godt med revet ost over og gratiner i ovnen. Da heter det Enchiladas. Spis med avocadosaus!
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

