Burritos med ost og pulled chicken
Enkel•30 min min
Om du kaller det burrito eller wraps er ikke så nøye. Det er enkelt, og passer like godt i en matpakke som på middagsbordet.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stktortillalefser
-
1 stkgrillet kylling
-
1 ss
-
4 stksalatblader
-
100 gTINE® Ekte Revet Ost Original eller annen god ost
Frisk salsa
-
1 stkrødløk
-
1 stkhvitløksfedd
-
1 stkgul paprika
-
1 stkchili
-
2 ssfrisk koriander
-
12 stkcherrytomater
-
½ stklime
-
½ tssalt
-
½ tspepper
Guacamole
-
1 stkavokado
-
4 ss
-
2 sslimesaft
-
4 dråpertabasco
-
½ tssalt
-
½ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 100 °C og pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie. La dem ligge i ovnen i ca. 15 minutter til varme og myke.
-
2
Hakk rødløk, hvitløk, paprika, chili og koriander. Del cherrytomater og bland alt til en salsa med presset limesaft. Smak til med salt og pepper.
-
3
Mos avokado med rømme til det en glatt saus, bruk gjerne stavmikser. Smak til med limesaft, tabasco, salt og pepper.
-
4
Riv kyllingkjøttet fra beinet og i biter. Fres raskt i en panne med smør.
Tips
For å få litt ekstra kick på kyllingen kan du steke den med litt chilisaus.
-
5
Fordel salatblad, kylling, salsa, avokadosaus og revet ost på tortillalefsene. Rull sammen og del i to.