Burritos med ost og pulled chicken
Om du kaller det burrito eller wraps er ikke så nøye. Det er enkelt, og passer like godt i en matpakke som på middagsbordet.

Ingredienser
Frisk salsa
Guacamole
Slik gjør du
- 1Sett ovnen på 100 °C og pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie. La dem ligge i ovnen i ca. 15 minutter til varme og myke. 
- 2Hakk rødløk, hvitløk, paprika, chili og koriander. Del cherrytomater og bland alt til en salsa med presset limesaft. Smak til med salt og pepper. 
- 3Mos avokado med rømme til det en glatt saus, bruk gjerne stavmikser. Smak til med limesaft, tabasco, salt og pepper. 
- 4Riv kyllingkjøttet fra beinet og i biter. Fres raskt i en panne med smør. Tips For å få litt ekstra kick på kyllingen kan du steke den med litt chilisaus. 
- 5Fordel salatblad, kylling, salsa, avokadosaus og revet ost på tortillalefsene. Rull sammen og del i to. 
Tips
Heller enn å forvarme lefsene kan du fylle dem og legge dem tett sammen i en ildfast form. Strø godt med revet ost over og gratiner i ovnen. Da heter det Enchiladas. Spis med avocadosaus!





