Burritos med ost og pulled chicken

Burritos med ost og pulled chicken

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Om du kaller det burrito eller wraps er ikke så nøye. Det er enkelt, og passer like godt i en matpakke som på middagsbordet.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk tortillalefser
1 stk grillet kylling
1 ss TINE Meierismør
4 stk salatblader
2 dl Norvegia® Revet

Frisk salsa

1 stk rødløk
1 stk hvitløksfedd
1 stk gul paprika
1 stk chili
2 ss frisk koriander
12 stk cherrytomater
½ stk lime
½ ts salt
½ ts pepper

Avokadosaus

1 stk avokado
4 ss TINE Lettrømme 10 %
2 ss limesaft
4 dråper tabasco
½ ts salt
½ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 100 °C og pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie. La dem ligge i ovnen i ca. 15 minutter til varme og myke.
    2. Hakk rødløk, hvitløk, paprika, chili og koriander. Del cherrytomater og bland alt til en salsa med presset limesaft. Smak til med salt og pepper.
    3. Mos avokado med rømme til det en glatt saus, bruk gjerne stavmikser. Smak til med limesaft, tabasco, salt og pepper.
    4. Riv kyllingkjøttet fra beinet og i biter. Fres raskt i en panne med smør.
      Tips!

      For å få litt ekstra kick på kyllingen kan du steke den med litt chilisaus.

    5. Fordel salatblad, kylling, salsa, avokadosaus og revet ost på tortillalefsene. Rull sammen og del i to.
Tips!

Heller enn å forvarme lefsene kan du fylle dem og legge dem tett sammen i en ildfast form. Strø godt med revet ost over og gratiner i ovnen. Da heter det Enchiladas. Spis med avocadosaus!

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat