Burritos med ost og pulled chicken

Burritos med ost og pulled chicken

0
7
Enkel30 min
Om du kaller det burrito eller wraps er ikke så nøye. Det er enkelt, og passer like godt i en matpakke som på middagsbordet.

Ingredienser

Antall porsjoner

Frisk salsa

  • 1 stk
    rødløk
  • 1 stk
    hvitløksfedd
  • 1 stk
    gul paprika
  • 1 stk
    chili
  • 2 ss
    frisk koriander
  • 12 stk
    cherrytomater
  • ½ stk
    lime
  • ½ ts
    salt
  • ½ ts
    pepper

Guacamole

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 100 °C og pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie. La dem ligge i ovnen i ca. 15 minutter til varme og myke.

  2. 2

    Hakk rødløk, hvitløk, paprika, chili og koriander. Del cherrytomater og bland alt til en salsa med presset limesaft. Smak til med salt og pepper.

  3. 3

    Mos avokado med rømme til det en glatt saus, bruk gjerne stavmikser. Smak til med limesaft, tabasco, salt og pepper.

  4. 4

    Riv kyllingkjøttet fra beinet og i biter. Fres raskt i en panne med smør.

    Tips

    For å få litt ekstra kick på kyllingen kan du steke den med litt chilisaus.

  5. 5

    Fordel salatblad, kylling, salsa, avokadosaus og revet ost på tortillalefsene. Rull sammen og del i to.

Tips

Heller enn å forvarme lefsene kan du fylle dem og legge dem tett sammen i en ildfast form. Strø godt med revet ost over og gratiner i ovnen. Da heter det Enchiladas. Spis med avocadosaus!

Del denne oppskriften: