Burritos med ost og pulled chicken

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Om du kaller det burrito eller wraps er ikke så nøye. Det er enkelt, og passer like godt i en matpakke som på middagsbordet.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stktortillalefser
1 stkgrillet kylling
1 ssTINE Meierismør
4 stksalatblader
2 dlNorvegia® Revet

Frisk salsa

1 stkrødløk
1 stkhvitløksfedd
1 stkgul paprika
1 stkchili
2 ssfrisk koriander
12 stkcherrytomater
½ stklime
½ tssalt
½ tspepper

Avokadosaus

1 stkavokado
4 ssTINE Lettrømme 10 %
2 sslimesaft
4 dråpertabasco
½ tssalt
½ tspepper

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 100 °C og pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie. La dem ligge i ovnen i ca. 15 minutter til varme og myke.
    2. Hakk rødløk, hvitløk, paprika, chili og koriander. Del cherrytomater og bland alt til en salsa med presset limesaft. Smak til med salt og pepper.
    3. Mos avokado med rømme til det en glatt saus, bruk gjerne stavmikser. Smak til med limesaft, tabasco, salt og pepper.
    4. Riv kyllingkjøttet fra beinet og i biter. Fres raskt i en panne med smør.

      Tips:

      For å få litt ekstra kick på kyllingen kan du steke den med litt chilisaus.

    5. Fordel salatblad, kylling, salsa, avokadosaus og revet ost på tortillalefsene. Rull sammen og del i to.

Tips:

Heller enn å forvarme lefsene kan du fylle dem og legge dem tett sammen i en ildfast form. Strø godt med revet ost over og gratiner i ovnen. Da heter det Enchiladas. Spis med avocadosaus!

Kommentarer

  Legg til kommentar