Burritos med ost og pulled chicken
Om du kaller det burrito eller wraps er ikke så nøye. Det er enkelt, og passer like godt i en matpakke som på middagsbordet.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 4 stykk tortillalefse
- 1 stykk grillet kylling
- 1 ss TINE® Meierismør
- 4 stykk salatblad
- 100 g TINE® Ekte Revet Ost Original, eller annen god ost
Frisk salsa
- 1 stykk rødløk
- 1 stykk hvitløksfedd
- 1 stykk gul paprika
- 1 stykk chili
- 2 ss frisk koriander
- 12 stykk cherrytomat
- 0.5 stykk lime
- 0.5 ts salt
- 0.5 ts pepper
Guacamole
- 1 stykk avokado
- 4 ss TINE® Lettrømme 10 %
- 2 ss limesaft
- 4 dråpe tabasco
- 0.5 ts salt
- 0.5 ts pepper
Slik gjør du
1
Sett ovnen på 100 °C og pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie. La dem ligge i ovnen i ca. 15 minutter til varme og myke.
2
Hakk rødløk, hvitløk, paprika, chili og koriander. Del cherrytomater og bland alt til en salsa med presset limesaft. Smak til med salt og pepper.
3
Mos avokado med rømme til det en glatt saus, bruk gjerne stavmikser. Smak til med limesaft, tabasco, salt og pepper.
4
Riv kyllingkjøttet fra beinet og i biter. Fres raskt i en panne med smør.
TipsFor å få litt ekstra kick på kyllingen kan du steke den med litt chilisaus.
5
Fordel salatblad, kylling, salsa, avokadosaus og revet ost på tortillalefsene. Rull sammen og del i to.
TipsHeller enn å forvarme lefsene kan du fylle dem og legge dem tett sammen i en ildfast form. Strø godt med revet ost over og gratiner i ovnen. Da heter det Enchiladas. Spis med avocadosaus!