Skinkebiff på grillen med Jarlsberg®
Når du vil variere litt på tilbehøret. Skinkebiff med quinoasalat, grillet vannmelon og Jarlsberg®
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 4 stykk store skinkebiff, eventuelt 8 små skinkebiff
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 150 g quinoa
- 4 stykk vårløk
- 2 stykk sitron
- 1 stykk rød chili
- 1 pose ruccola
- 1 ss olivenolje
- 0.25 stykk vannmelon
- 8 skive Jarlsberg® Original
- 0.25 potte frisk mynte
Slik gjør du
1
Kok quinoa som beskrevet på pakken. La den bli kjølig. Hakk vårløk og chili i ringer og bland inn i quinoaen sammen med ruccula, hakket mynte og saften av 1 sitron.
2
Pensle skinkebiffer med olje, krydre med salt og pepper. Grill skinkebiffene et par minutter på hver side. Legg over 2 tykke skiver Jarlsberg® og la de smelte litt. Grill vannmelonskiver og halve sitroner kun på en side i 2 min.
3
Fordel quinoasalaten utover et stort fat. Topp salaten med grillet vannmelon og skinkebiff med Jarlsberg®. Litt ekstra mynte over og saften av grillede halve sitroner skaper den rette sommersødmen i denne retten.