Skip to main content

Skinkebiff på grillen med Jarlsberg®

Enkel
30min

Når du vil variere litt på tilbehøret. Skinkebiff med quinoasalat, grillet vannmelon og Jarlsberg®

2.8
(6)
Next ImageSkinkebiff på grillen med Jarlsberg®

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 stk
store skinkebiff eventuelt 8 små skinkebiff
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
150 g
quinoa
4 stk
vårløk
2 stk
sitron
1 stk
rød chili
1 pose
ruccola
1 ss
olivenolje
0.25 stk
vannmelon
0.25 potte
frisk mynte

Fremgangsmåte

  1. Kok quinoa som beskrevet på pakken. La den bli kjølig. Hakk vårløk og chili i ringer og bland inn i quinoaen sammen med ruccula, hakket mynte og saften av 1 sitron.

  2. Pensle skinkebiffer med olje, krydre med salt og pepper. Grill skinkebiffene et par minutter på hver side. Legg over 2 tykke skiver Jarlsberg® og la de smelte litt. Grill vannmelonskiver og halve sitroner kun på en side i 2 min.

  3. Fordel quinoasalaten utover et stort fat. Topp salaten med grillet vannmelon og skinkebiff med Jarlsberg®. Litt ekstra mynte over og saften av grillede halve sitroner skaper den rette sommersødmen i denne retten.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter