Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Ribbeburger med lettsyltet rødkål og rømmedressing

Enkel
30min

De fleste har juleribbe minst en gang i løpet av sesongen, og får gjerne en del til overs. Disse kan brukes til deilig restemat, som denne burgeren.

3.9
(15)
Ribbeburger med lettsyltet rødkål og rømmedressing

Ingredienser

800 g
ferdig stekt ribbe
1 ss
finrevet ingefærrot
½ stk
lime
4 ss
hoisinsaus

Lettsyltet rødkål

¼ stk
rødkål
½ stk
rødløk
2 dl
eddik
2 ss
sukker
2 ts
salt

Rømmedressing

2 ss
Dijonsennep
2 ss
hakket frisk koriander
½ ts
salt

Til servering

4 stk
hamburgerbrød

Slik gjør du

  1. Tips

    Har du rester av surkål kan du gjerne bruke det i stedet for å sylte rødkål. En frisk Coleslaw er også godt til.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter