Ribbeburger med lettsyltet rødkål og rømmedressing
Enkel
30min
De fleste har juleribbe minst en gang i løpet av sesongen, og får gjerne en del til overs. Disse kan brukes til deilig restemat, som denne burgeren.
3.9
(15)

Ingredienser
800 g
ferdig stekt ribbe
1 ss
finrevet ingefærrot
½ stk
lime
4 ss
hoisinsaus
LETTSYLTET RØDKÅL
¼ stk
rødkål
½ stk
rødløk
2 dl
eddik
2 ss
sukker
2 ts
salt
TIL SERVERING
4 stk
hamburgerbrød
Slik gjør du
Tips
Har du rester av surkål kan du gjerne bruke det i stedet for å sylte rødkål. En frisk Coleslaw er også godt til.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Bak gjerne ditt eget hamburgerbrød. Sjekk ut denne oppskriften på Hamburgerbrød med Cottage Cheese. De er lette å lage, saftige og holder seg ferske i flere dager.



