Ribbeburger med lettsyltet rødkål

Ribbeburger med lettsyltet rødkål og rømmedressing

0
7
Enkel30 min
De fleste har juleribbe minst en gang i løpet av sesongen, og får gjerne en del til overs. Disse kan brukes til deilig restemat, som denne burgeren.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 800 g
    ferdig stekt ribbe
  • 1 ss
    finrevet ingefærrot
  • ½ stk
    lime
  • 4 ss
    hoisinsaus

LETTSYLTET RØDKÅL

  • ¼ stk
    rødkål
  • ½ stk
    rødløk
  • 2 dl
    eddik
  • 2 ss
    sukker
  • 2 ts
    salt

RØMMEDRESSING

TIL SERVERING

  • 4 stk
    hamburgerbrød

Slik gjør du det

  1. 1

    Finsnitt rødkål og rødløk, bruke gjerne en mandolin. Rør sammen eddik, sukker og salt til sukkeret er oppløst og hell over. La marinere i 20 minutter eller mer.

  2. 2

    Sett ovnen på 220 °C. Bland hoisinsaus, limesaft og revet ingefær til en glace. Del ribbe i skiver og pensle godt med glace. Pakk i aluminiumsfolie, og varm i ovnen 10-15 minutter eller til gjennomvarm.

  3. 3

    Rør sammen rømme, sennep og hakket koriander. Smak til med salt og pepper.

  4. 4

    Server glasert ribbe i hamburgerbrød med lettsyltet rødkål og rømmedressing.

    Tips

    Har du rester av surkål kan du gjerne bruke det i stedet for å sylte rødkål. En frisk Coleslaw er også godt til.

Tips

Bak gjerne ditt eget hamburgerbrød. Sjekk ut denne oppskriften på Hamburgerbrød med Cottage Cheese. De er lette å lage, saftige og holder seg ferske i flere dager.

Del denne oppskriften: