Ribbe med ananas, chili og salvie
Du kan spise ribbe hele året når den er laget på dette viset. Kjøttet blir ekstra spennende med litt sødme fra ananas og hete fra chili. Servert med lettsyltet rødkål og friske grønnsaker. Husk å sette av 2-3 dager til marinering.

Ingredienser
LETTSYLTET RØDKÅL
TIL SERVERING
Slik gjør du
Tips
Svoren blir som regel sprø av seg selv, men blir den ikke det kan du skru på grillelementet og sette ribba høyt i ovnen. Følg med, for nå kan det være sekunder mellom perfekt og brent.
Tips
For å enkelt fjerne alt av fettet, kan du sette sausen kaldt slik at fettet stivner på toppen av sjyen. Fjern fettlokket og kok inn sausen til konsistensen tykner.
Tips
Ribbe med asiatiske smaker kan også serveres med kinesiske pannekaker som en vri på peking duck. Du kan også bruke lompe eller tortillalefser til servering. Liker du ribben best med poteter og surkål til, ja, så server gjerne det. Dette smaker nydelig uansett.


