Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Pai med ribberester

Enkel
1t 30min

Alle julens kjøtt- og potetrester kan brukes i denne paien. Toppet med deilig cheddar blir denne paien alt annet enn restemat.

4.8
(8)
Pai med ribberester

porsjoner

4

Paibunn

3.5 dl
hvetemel
½ ts
salt
3 ss
vann

Paifyll

1 stk
løk, finhakket
2 fedd
hvitløk, finhakket
1 stk
rød chili, finhakket
3 stk
tomat
100 g
sopp
100 g
bakt paprika
300 g
ribberester
1 boks
hermetiske tomater
1 ss
frisk timian, finhakket
1 ts
salt
200 g
TINE Norsk Cheddar Revet
500 g
potetmos

Slik gjør du

Paibunn

Paifyll

Tips

I denne paien kan du bruke ulike kjøttrester. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter