Finnbiff

Reinskav-gryte

19
315
Enkel30 min
Denne smakfulle viltgryta med reinskav varmer både kropp og sjel.

Ingredienser

Antall porsjoner

Potetmos

Slik gjør du det

  1. 1

    Smelt smør i en gryte. Brun frossen reinskav, bacon og sopp raskt på sterk varme i gryta.

  2. 2

    Tilsett vann og la det koke opp. La retten trekke i 10 minutter.

  3. 3

    Tilsett rømme, melk, geitost, knuste einebær og timian, og la det trekke i fem minutter. Smak til med salt og pepper.

Potetmos:

  1. 4

    Skrell og del potetene i terninger. Kok potetene møre, ca. 15 minutter. Mos potetene og rør inn varm melk og smør. Rør godt. Smak til med salt, pepper og muskat.

Tips

Server gjerne retten med kokt brokkoli hvis du ønsker mer grønnsaker til måltidet.

Del denne oppskriften: