Tips
Det kan være litt utfordrende å rense jordskokk, men det er lurt å bruke en skje og skrape bort sorte flekker eller andre urenheter. Ettersom skivene er så tynne her kan du beholde mesteparten av skallet på.
Antall porsjoner
4
Det kan være litt utfordrende å rense jordskokk, men det er lurt å bruke en skje og skrape bort sorte flekker eller andre urenheter. Ettersom skivene er så tynne her kan du beholde mesteparten av skallet på.
Tips
Reinsdyrbiff med soppstuing og jordskokk-rosetter er lekker selskapsmat av reinsdyr med fyldig soppstuing og små porsjoner med ovnsbakt jordskokk.

Det kan være litt utfordrende å rense jordskokk, men det er lurt å bruke en skje og skrape bort sorte flekker eller andre urenheter. Ettersom skivene er så tynne her kan du beholde mesteparten av skallet på.
Reinsdyrbiff er gjerne mørbrad eller ytrefilet. Om du ønsker å være ende finere på det, kan du velge indrefilet. Det er viktig å ikke oversteke kjøttet, så bruk et steketermometer. Kjernetemperaturen på reinsdyrkjøtt bør ligge på 57-58 °C.