Ratatouille med lam
Oppskrift på deilig gryte med gode smaker av lammekjøtt og grønnsaker. Ratatouille, eller grønnsaksstuing, er en klassisk fransk oppskrift fra Provence.

Ingredienser
Potet:
Ratatouille
Slik gjør du
- 1Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter. 
Lam:
- 2Skjær kjøtt i biter. Brun kjøttet i smør i en stekepanne og legg det over i en gryte. 
Ratatouille:
- 3Rens løk og ta frøene ut av paprikaen. Finhakk hvitløk. Skjær løk, paprika, aubergine og tomat i biter. 
- 4Stek løk og paprika i stekepannen. Legg alle grønnsakene i gryten. Tilsett tomatpuré, oregano, buljongterning og vann. La gryten koke ved svak varme i ca. 30 minutter. Smak til med salt og pepper. 




