
Ratatouille med lam
Oppskrift på deilig gryte med gode smaker av lammekjøtt og grønnsaker. Ratatouille, eller grønnsaksstuing, er en klassisk fransk oppskrift fra Provence.

Ingredienser
Antall porsjoner
Potet:
Ratatouille
Fremgangsmåte
- 1
Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.
Lam:
- 2
Skjær kjøtt i biter. Brun kjøttet i smør i en stekepanne og legg det over i en gryte.
Ratatouille:
- 3
Rens løk og ta frøene ut av paprikaen. Finhakk hvitløk. Skjær løk, paprika, aubergine og tomat i biter.
- 4
Stek løk og paprika i stekepannen. Legg alle grønnsakene i gryten. Tilsett tomatpuré, oregano, buljongterning og vann. La gryten koke ved svak varme i ca. 30 minutter. Smak til med salt og pepper.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



