Potetpuré og middagspølser
Enkel•20 min min
I en travel hverdag er det godt med middagsretter som er gjort på få minutter. Her er en enkel og grei hverdagsrett.
Ingredienser
Antall porsjoner
potetpuré:
-
800 gmandelpoteter
-
4 ss
-
3 dlTINE® Matfløte (evt. TINE Crème Fraîche Lett)
-
50 gJarlsberg® Revet (evt. vellagret revet Norvegia)
-
1 tssalt
-
½ tsnykvernet pepper
-
4 ssfinhakket kruspersille
pølser:
-
600 gmiddagspølser
-
1 ss
Tilbehør:
-
100 gruccola
-
12 stkcherrytomater
-
4 sssennep
Slik gjør du det
-
1
Skrell og del potetene i små terninger, kok de møre i vann (uten salt) ca. 10 minutter. Damp tørre og mos, gjerne gjennom en sikt. Pisk inn smør og fløte og rør inn ost. Smak til med salt og pepper. Strø over kruspersille.
-
2
Del pølsene på langs og så i to. Ta av skinnet og skjær små snitt på toppen av bitene. Stek pølsene i smør, ca. 2 minutter på hver side på middels sterk varme.
-
3
Skyll salat. Del cherrytomat i to. Bland sammen og server ved siden av pølsene og potetpureen. Litt sennep hører til.