Skip to main content

Pepperbiff med lun tomat- og Chevresalat

Enkel
30min

En deilig mør pepperbiff med lune tomater, sammen med salat og Chevre, er like godt i hverdagen som til helgekos.

4.4
(8)
Next ImagePepperbiff med lun tomat- og Chevresalat

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Ingredienser

12 stk
cherrytomat, delt i to
2 ss
olivenolje
0.5 ts
salt
0.5 ts
sukker
1 ts
tørket timian
4 stk
biff av ytrefilet storfe, à 200 gram
1 ts
pepper, grovhakket
1 ts
salt
4 dl
salatblanding
3 ss
olivenolje
2 ss
sitron, presset
1 stk
Chevre Naturell, i terninger
0.5 dl
peanøtter
0.5 dl
gresskarkjerner

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 220 °C.

  2. Legg tomat i en ildfast form, med skjæreflaten opp. Drypp over olivenolje. Bland salt, sukker og timian, og dryss over. Stek midt i ovnen i 10-12 minutter.

  3. Krydre kjøtt med salt og pepper. Smelt smør i en panne på sterk varme, brun biffene og etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side (medium stekt). La kjøttet hvile litt før servering.

  4. Vask salat, vend inn olje og sitron, og fordel tomat og Chevre over. Dryss over nøtter og gresskarkjerner.

    Tips

    Salaten blir ekstra god med litt frisk peppermynte

     

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server gjerne med ovnsbakte poteter, pasta eller ris.  

 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter