Pepperbiff med lun tomat og chevresalat

Pepperbiff med lun tomat- og Chevresalat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
En deilig mør pepperbiff med lune tomater, sammen med salat og Chevre, er like godt i hverdagen som til helgekos.

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Ildfast form
12 stk cherrytomater , delt i to
2 ss olivenolje
½ ts salt
½ ts sukker
1 ts tørket timian
4 stk biff av ytrefilet storfe, à 200 gram
1 ts pepper , grovhakket
1 ts salt
2 ss TINE Meierismør
4 dl salatblanding
3 ss olivenolje
2 ss sitroner , presset
1 stk Chevre Naturell Haukeli , i terninger
½ dl peanøtter
½ dl gresskarkjerner

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 220 °C.
    2. Legg tomat i en ildfast form, med skjæreflaten opp. Drypp over olivenolje. Bland salt, sukker og timian, og dryss over. Stek midt i ovnen i 10-12 minutter.
    3. Krydre kjøtt med salt og pepper. Smelt smør i en panne på sterk varme, brun biffene og etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side (medium stekt). La kjøttet hvile litt før servering.
    4. Vask salat, vend inn olje og sitron, og fordel tomat og Chevre over. Dryss over nøtter og gresskarkjerner.
      Tips!

      Salaten blir ekstra god med litt frisk peppermynte

       

Tips!

Server gjerne med ovnsbakte poteter, pasta eller ris.  

 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat