
Pepperbiff med lun tomat- og Chevresalat
Enkel•30 min min
En deilig mør pepperbiff med lune tomater, sammen med salat og Chevre, er like godt i hverdagen som til helgekos.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
12 stkcherrytomater , delt i to
-
2 ssolivenolje
-
½ tssalt
-
½ tssukker
-
1 tstørket timian
-
4 stkbiff av ytrefilet storfe, à 200 gram
-
1 tspepper , grovhakket
-
1 tssalt
-
2 ss
-
4 dlsalatblanding
-
3 ssolivenolje
-
2 sssitroner , presset
-
1 stkChevre Naturell , i terninger
-
½ dlpeanøtter
-
½ dlgresskarkjerner
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 220 °C.
-
2
Legg tomat i en ildfast form, med skjæreflaten opp. Drypp over olivenolje. Bland salt, sukker og timian, og dryss over. Stek midt i ovnen i 10-12 minutter.
-
3
Krydre kjøtt med salt og pepper. Smelt smør i en panne på sterk varme, brun biffene og etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side (medium stekt). La kjøttet hvile litt før servering.
-
4
Vask salat, vend inn olje og sitron, og fordel tomat og Chevre over. Dryss over nøtter og gresskarkjerner.
Tips
Salaten blir ekstra god med litt frisk peppermynte