Biffstrimler på spagetti med persillepesto
Spagetti er kjærkommen hverdagsmat. Her servert med pesto laget med blant annet Kremost til baking, som gir pestoen en luftig og kremet konsistens.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 2 dl bladpersille
- 2 stykk hvitløksfedd
- 1 boks ansjos
- 1 dl olivenolje
- 2 ss sitronsaft
- 3 ss TINE® Kremgo® Naturell
- 400 g spaghetti
- 600 g biffstrimler
- 1 ts salt
- 0.5 ts malt sort pepper
- 2 ss TINE® Meierismør
- 1 stykk brokkoli, , delt i små buketter
- 3 ss bladpersille, , hakket
Slik gjør du
1
Ha persille, hvitløk, ansjos, olivenolje og sitron i en hurtighakke. Kjør til glatt konsistens. Tilsett kremost, og kjør videre til alt er godt blandet.
2
Kok spagetti etter anvisning på pakken.
3
Krydre kjøtt med salt og pepper. Smelt smør i en panne på sterk varme, og stek kjøttet i 3-4 minutter.
4
Kok brokkoli i lettsaltet vann, 2-3 minutter til den er al dente.
5
Bland ¾ av pestoen og hakket persille inn i spagettien, og ha over biffstrimler og brokkoli. Server med resten av pestoen ved siden av.
TipsBytt gjerne ut biffstrimler med kylling eller svinefilet. Er du glad i fisk og skalldyr, smaker retten også godt med stekt laks eller scampi.