Skip to main content

Biffstrimler på spagetti med persillepesto

Enkel
30min

Spagetti er kjærkommen hverdagsmat. Her servert med pesto laget med blant annet Kremost til baking, som gir pestoen en luftig og kremet konsistens.

3.7
(11)
Next ImageBiffstrimler på spagetti med persillepesto

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dl
bladpersille
2 stk
hvitløksfedd
1 boks
ansjos
1 dl
olivenolje
2 ss
sitronsaft
400 g
spaghetti
600 g
biffstrimler
1 ts
salt
0.5 ts
malt sort pepper
1 stk
brokkoli, delt i små buketter
3 ss
bladpersille, hakket

Fremgangsmåte

  1. Ha persille, hvitløk, ansjos, olivenolje og sitron i en hurtighakke. Kjør til glatt konsistens. Tilsett kremost, og kjør videre til alt er godt blandet.

  2. Kok spagetti etter anvisning på pakken.

  3. Krydre kjøtt med salt og pepper. Smelt smør i en panne på sterk varme, og stek kjøttet i 3-4 minutter.

  4. Kok brokkoli i lettsaltet vann, 2-3 minutter til den er al dente.

  5. Bland ¾ av pestoen og hakket persille inn i spagettien, og ha over biffstrimler og brokkoli. Server med resten av pestoen ved siden av.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Bytt gjerne ut biffstrimler med kylling eller svinefilet.  Er du glad i fisk og skalldyr, smaker retten også godt med stekt laks eller scampi.

 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter