
Pølsegryte med gode grønnsaker
Denne supergode gryteretten med pølse, rotgrønnsaker og purre er mild og god på smak. Rømme tilsmakt med sennep setter en ekstra piff på retten.

Ingredienser
Antall porsjoner
Pølsegryte:
Fremgangsmåte
- 1
Kok opp vann og buljongterning og ha i potet, kålrot, gulrot og laurbærblad. Kok i 10 minutter eller til grønnsakene er myke.
- 2
Tilsett purre og falukorv og kok videre i 3 minutter.
Tips
Bruk gjerne andre pølser, for eksempel røkt kjøttpølse, hvis du liker det bedre.
- 3
Smak til med salt og pepper.
Tilbehør:
- 4
Pisk sammen rømme og sennep, og server til gryteretten.
Tips
Server gjerne gryten med grovt brød, smør og ost.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


