Skip to main content

Gratinerte pølser i brød

Enkel
15min

Denne raske pølseretten lager du kjapt når tiden er knapp. Fyll pølsebrødene med det du liker av topping, og gratiner i ovnen.

3.7
(46)
Next ImageGratinerte pølser i brød

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stk
gode pølse
8 stk
pølsebrød

Fyll:

1 stk
eple, i terninger
0.5 stk
paprika, i terninger
8 stk
cherrytomat, delt i to
2 stilk
vårløk, hakket
4 dl
TINE® Ekte Revet Ost Original eller annen revet ost

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 225 °C.

  2. Legg pølse i brød, og ha over i en ildfast form.

    Tips

    Stek gjerne pølsene før de has i brødene.

  3. Topp pølsene med eple, paprika, cherrytomat og vårløk, og dryss over revet ost.

  4. Gratiner pølsene midt i ovn i ca. 10 minutter, eller til osten har pen farge og pølsene er gjennomvarme.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server med potetsalat hvis du er ekstra sulten.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter