Pølse-wrap

Pølse-wrap

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Wrap er perfekt "håndmat" når du trenger et kjapt måltid i farten. Prøv denne varianten med pølser, grønnsaker og to deilige dressinger.

Ingredienser

Antall porsjoner

6 stk pølser , i skiver
400 g wokblanding
1 ss TINE Meierismør til steking
4 stk store tortillalefser
2 dl bønnespirer
2 dl TINE Lettrømme 18 %
4 ss Sweet Chili saus

Slik gjør du det

    1. Stek pølse og wokblanding i smør.
      Tips!

      Bruk gjerne smaksrike pølser, som chorizo eller bratwurst. Stek i flere omganger, slik at alt blir jevnt stekt.

    2. Fordel pølsewok i tortillalefse sammen med bønnespirer, rømme og Sweet Chili saus. Rull sammen og server.
Tips!

Fyllet i en wrap kan varieres i det uendelige. Bruk det du finner i kjøleskapet ditt, eller har lyst på.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat