Håndkle og blad
Ostegratinert taco med biffstrimler, guacamole og grillet mais-salsa
(00)

Ostegratinert taco med biff

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Gratinert taco med ost, biffstrimler, guacamole og spicy grillet mais-salsa.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

600 gfilet av storfekjøtt
1 ssTINE Meierismør
8 stksmå tortillalefser
4 dlrevet ost av Norvegia® Vellagret

Guacamole

2 stkavokado
½ stkchili
1 stklime
3 dråpertabasco
¼ tssalt
¼ tspepper

Grillet mais-salsa

2 stkmaiskolbe
1 stkrød chili
4 stkvårløk
3 stktomater
2 stklime
2 dlhakket koriander
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Grill maiskolbene raskt på varm grill eller i en grillpanne. Skjær av maiskornene. Finhakk chili, snitt vårløk og del tomater i biter.
    2. Bland alle ingrediensene til salsaen og press over limesaft.
    3. Mos avokado med en gaffel eller stavmikser. Finhakk chili og vend inn. Smak til med limesaft, tabasco, salt og pepper.
    4. Sett ovnen på 220 °C. Fres kjøttet i smør i en varm panne så det blir godt brunet på alle kanter, men beholder en rå kjerne. La kjøttet hvile og skjær i tynne skiver.
    5. Fordel kjøtt på torillalefser, ha på revet ost og gratiner i ovnen i ca. 5 minutter. Server med guacamole og grillet mais-salsa.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat