
Ostegratinert taco med biff
Gratinert taco med ost, biffstrimler, guacamole og spicy grillet mais-salsa.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Guacamole
Grillet mais-salsa
Fremgangsmåte
- 1
Grill maiskolbene raskt på varm grill eller i en grillpanne. Skjær av maiskornene. Finhakk chili, snitt vårløk og del tomater i biter.
- 2
Bland alle ingrediensene til salsaen og press over limesaft.
- 3
Mos avokado med en gaffel eller stavmikser. Finhakk chili og vend inn. Smak til med limesaft, tabasco, salt og pepper.
- 4
Sett ovnen på 220 °C. Fres kjøttet i smør i en varm panne så det blir godt brunet på alle kanter, men beholder en rå kjerne. La kjøttet hvile og skjær i tynne skiver.
- 5
Fordel kjøtt på torillalefser, ha på revet ost og gratiner i ovnen i ca. 5 minutter. Server med guacamole og grillet mais-salsa.