Ostegratinert taco med biffstrimler, guacamole og grillet mais-salsa

Ostegratinert taco med biff

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Gratinert taco med ost, biffstrimler, guacamole og spicy grillet mais-salsa.

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g filet av storfekjøtt
1 ss TINE Meierismør
8 stk små tortillalefser
4 dl revet ost av Norvegia® Vellagret

Guacamole

2 stk avokado
½ stk chili
1 stk lime
3 dråper tabasco
¼ ts salt
¼ ts pepper

Grillet mais-salsa

2 stk maiskolbe
1 stk rød chili
4 stk vårløk
3 stk tomater
2 stk lime
2 dl hakket koriander

Slik gjør du det

    1. Grill maiskolbene raskt på varm grill eller i en grillpanne. Skjær av maiskornene. Finhakk chili, snitt vårløk og del tomater i biter.
    2. Bland alle ingrediensene til salsaen og press over limesaft.
    3. Mos avokado med en gaffel eller stavmikser. Finhakk chili og vend inn. Smak til med limesaft, tabasco, salt og pepper.
    4. Sett ovnen på 220 °C. Fres kjøttet i smør i en varm panne så det blir godt brunet på alle kanter, men beholder en rå kjerne. La kjøttet hvile og skjær i tynne skiver.
    5. Fordel kjøtt på torillalefser, ha på revet ost og gratiner i ovnen i ca. 5 minutter. Server med guacamole og grillet mais-salsa.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat