Ostegratinert taco med biff
Gratinert taco med ost, biffstrimler, guacamole og spicy grillet mais-salsa.
Guacamole
2 stk |
avokado
|
½ stk |
chili
|
1 stk |
lime
|
3 dråper |
tabasco
|
¼ ts |
salt
|
¼ ts |
pepper
|
Grillet mais-salsa
2 stk |
maiskolbe
|
1 stk |
rød
chili
|
4 stk |
vårløk
|
3 stk |
tomater
|
2 stk |
lime
|
2 dl |
hakket
koriander
|
Slik gjør du det
-
-
Grill maiskolbene raskt på varm grill eller i en grillpanne. Skjær av maiskornene. Finhakk chili, snitt vårløk og del tomater i biter.
-
Bland alle ingrediensene til salsaen og press over limesaft.
-
Mos avokado med en gaffel eller stavmikser. Finhakk chili og vend inn. Smak til med limesaft, tabasco, salt og pepper.
-
Sett ovnen på 220 °C. Fres kjøttet i smør i en varm panne så det blir godt brunet på alle kanter, men beholder en rå kjerne. La kjøttet hvile og skjær i tynne skiver.
-
Fordel kjøtt på torillalefser, ha på revet ost og gratiner i ovnen i ca. 5 minutter. Server med guacamole og grillet mais-salsa.
Kommentarer