Ostegratinert taco med biffstrimler, guacamole og grillet mais-salsa

Ostegratinert taco med biff

0
10
Enkel40 min
Gratinert taco med ost, biffstrimler, guacamole og spicy grillet mais-salsa.

Ingredienser

Antall porsjoner

Guacamole

  • 2 stk
    avokado
  • ½ stk
    chili
  • 1 stk
    lime
  • 3 dråper
    tabasco
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper

Grillet mais-salsa

  • 2 stk
    maiskolbe
  • 1 stk
    rød chili
  • 4 stk
    vårløk
  • 3 stk
    tomater
  • 2 stk
    lime
  • 2 dl
    hakket koriander

Slik gjør du det

  1. 1

    Grill maiskolbene raskt på varm grill eller i en grillpanne. Skjær av maiskornene. Finhakk chili, snitt vårløk og del tomater i biter.

  2. 2

    Bland alle ingrediensene til salsaen og press over limesaft.

  3. 3

    Mos avokado med en gaffel eller stavmikser. Finhakk chili og vend inn. Smak til med limesaft, tabasco, salt og pepper.

  4. 4

    Sett ovnen på 220 °C. Fres kjøttet i smør i en varm panne så det blir godt brunet på alle kanter, men beholder en rå kjerne. La kjøttet hvile og skjær i tynne skiver.

  5. 5

    Fordel kjøtt på torillalefser, ha på revet ost og gratiner i ovnen i ca. 5 minutter. Server med guacamole og grillet mais-salsa.

Del denne oppskriften: