Lammekoteletter med Chevre Original og rotfrukter

Lammekoteletter med chevre og rotfrukter

Kommentarer 0
  • Middels
  • 60 min
Chevre Original er en smakfull og fyldig hvitmuggost fra Haukeli. En liten detalj som gjør mye for å sette ekstra piff på lammekotelettene.

Antall porsjoner

Ingredienser

Rotfrukter

1 stk rødløk i båter
1 stk pastinakk i skiver
1 stk fennikel delt i to
4 stk poteter delt i to
4 stk hvitløksfedd
1 stk aubergine i skiver
4 stk rødbeter i skiver
2 ss nøytral olje

Lammekoteletter

1 ts pepper
1 ts salt
4 stk lammekoteletter
4 skiver Chevre Original Haukeli ca. 1 cm tykke
1 ts flytende honning
1 stilk fersk rosmarin (kan sløyfes)

Slik gjør du det

    1. Sett på ovnen på 180 °C.
    2. Kutt rødløk, pastinakk, fennikel, potet, hvitløksfedd, aubergine, rødbeter Bland dette sammen med olje og hvitløk i en ildfast form.
    3. Sett formen inn i ovnen og bak de myke ca. 45 min.
  1. Lammekoteletter

    1. Salte og pepre lammekottene.
    2. Stek lammekotelettene i ca. 3 min på vær side.
    3. Etterstek i ovnen med ost og honning på toppen sammen med de siste minuttene for rotfruktene, 2-3 min.
    4. Pynt med fersk rosmarin.
Tips!

Strø gjerne over litt nøtter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat