Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Lammekoteletter med chevre og rotfrukter

Middels
1t

Chevre Original er en smakfull og fyldig hvitmuggost fra Haukeli. En liten detalj som gjør mye for å sette ekstra piff på lammekotelettene.

3.8
(32)
Next ImageLammekoteletter med chevre og rotfrukter

Ingredienser

Antall porsjoner

Rotfrukter

1 stk
rødløk i båter
1 stk
pastinakk i skiver
1 stk
fennikel delt i to
4 stk
potet delt i to
4 stk
hvitløksfedd
1 stk
aubergine i skiver
4 stk
rødbeter i skiver
2 ss
nøytral olje

Lammekoteletter

1 ts
pepper
1 ts
salt
4 stk
lammekotelett
4 skiver
1 ts
flytende honning
1 stilk
fersk rosmarin (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

  1. Sett på ovnen på 180 °C.

  2. Kutt rødløk, pastinakk, fennikel, potet, hvitløksfedd, aubergine, rødbeter Bland dette sammen med olje og hvitløk i en ildfast form.

  3. Sett formen inn i ovnen og bak de myke ca. 45 min.

Lammekoteletter

  1. Salte og pepre lammekottene.

  2. Stek lammekotelettene i ca. 3 min på vær side.

  3. Etterstek i ovnen med ost og honning på toppen sammen med de siste minuttene for rotfruktene, 2-3 min.

  4. Pynt med fersk rosmarin.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Strø gjerne over litt nøtter.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter