
Lammekoteletter med chevre og rotfrukter
Chevre Original er en smakfull og fyldig hvitmuggost fra Haukeli. En liten detalj som gjør mye for å sette ekstra piff på lammekotelettene.

Ingredienser
Antall porsjoner
Rotfrukter
Lammekoteletter
Fremgangsmåte
- 1
Sett på ovnen på 180 °C.
- 2
Kutt rødløk, pastinakk, fennikel, potet, hvitløksfedd, aubergine, rødbeter Bland dette sammen med olje og hvitløk i en ildfast form.
- 3
Sett formen inn i ovnen og bak de myke ca. 45 min.
Lammekoteletter
- 4
Salte og pepre lammekottene.
- 5
Stek lammekotelettene i ca. 3 min på vær side.
- 6
Etterstek i ovnen med ost og honning på toppen sammen med de siste minuttene for rotfruktene, 2-3 min.
- 7
Pynt med fersk rosmarin.
Tips
Strø gjerne over litt nøtter.