Lammekoteletter med Chevre Original og rotfrukter

Lammekoteletter med chevre og rotfrukter

0
30
Middels60 min
Chevre Original er en smakfull og fyldig hvitmuggost fra Haukeli. En liten detalj som gjør mye for å sette ekstra piff på lammekotelettene.

Ingredienser

Antall porsjoner

Rotfrukter

  • 1 stk
    rødløk i båter
  • 1 stk
    pastinakk i skiver
  • 1 stk
    fennikel delt i to
  • 4 stk
    poteter delt i to
  • 4 stk
    hvitløksfedd
  • 1 stk
    aubergine i skiver
  • 4 stk
    rødbeter i skiver
  • 2 ss
    nøytral olje

Lammekoteletter

  • 1 ts
    pepper
  • 1 ts
    salt
  • 4 stk
    lammekoteletter
  • 4 skiver
  • 1 ts
    flytende honning
  • 1 stilk
    fersk rosmarin (kan sløyfes)

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett på ovnen på 180 °C.

  2. 2

    Kutt rødløk, pastinakk, fennikel, potet, hvitløksfedd, aubergine, rødbeter Bland dette sammen med olje og hvitløk i en ildfast form.

  3. 3

    Sett formen inn i ovnen og bak de myke ca. 45 min.

Lammekoteletter

  1. 4

    Salte og pepre lammekottene.

  2. 5

    Stek lammekotelettene i ca. 3 min på vær side.

  3. 6

    Etterstek i ovnen med ost og honning på toppen sammen med de siste minuttene for rotfruktene, 2-3 min.

  4. 7

    Pynt med fersk rosmarin.

Tips

Strø gjerne over litt nøtter.

Del denne oppskriften: