Skip to main content

Lammekoteletter med chevre og rotfrukter

Middels
1t

Chevre Original er en smakfull og fyldig hvitmuggost fra Haukeli. En liten detalj som gjør mye for å sette ekstra piff på lammekotelettene.

3.8
(32)
Next ImageLammekoteletter med chevre og rotfrukter

Ingredienser

Antall porsjoner

Rotfrukter

1 stk
rødløk i båter
1 stk
pastinakk i skiver
1 stk
fennikel delt i to
4 stk
potet delt i to
4 stk
hvitløksfedd
1 stk
aubergine i skiver
4 stk
rødbeter i skiver
2 ss
nøytral olje

Lammekoteletter

1 ts
pepper
1 ts
salt
4 stk
lammekotelett
4 skiver
1 ts
flytende honning
1 stilk
fersk rosmarin (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

  1. Sett på ovnen på 180 °C.

  2. Kutt rødløk, pastinakk, fennikel, potet, hvitløksfedd, aubergine, rødbeter Bland dette sammen med olje og hvitløk i en ildfast form.

  3. Sett formen inn i ovnen og bak de myke ca. 45 min.

Lammekoteletter

  1. Salte og pepre lammekottene.

  2. Stek lammekotelettene i ca. 3 min på vær side.

  3. Etterstek i ovnen med ost og honning på toppen sammen med de siste minuttene for rotfruktene, 2-3 min.

  4. Pynt med fersk rosmarin.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Strø gjerne over litt nøtter.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter