Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Lammekarré med risotto

45min

Oppskrift på et festmåltid med lammecarré og risotto med sopp og vellagret ost. Perfekt til både søndagsmiddag og fest.

4
(26)
Lammekarré med risotto

Ingredienser

Lammekarré:

800 g
lammekarré
1 ts
salt
½ ts
nykvernet pepper

Steinsopprisotto:

5 dl
vann
2 stk
hønsebuljongterning
3 stk
sjalottløk
1 ts
trøffelolje eller nøtteolje
4 dl
risottoris
2 dl
tørr hvitvin
1 dl
revet parmesan, eller meget godt lagret TINE Edamer
20 stk
steinsopp (eller annen god sopp)
2 ss
TINE® Meierismør (gjerne usaltet)

Tilbehør:

8 stk
cherrytomat
1 bunt
asparges
100 g
spekeskinke

Slik gjør du

Steinsopprisotto:

Tilbehør:

Tips

Når kjøttet er ferdigstekt, må du huske å la det hvile i 5–10 minutter før du skjærer det opp. Slik bevarer du saftigheten i kjøttet.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter