
15 min
Enkel
3.8
Oppskrift på smakfull kjøttpudding med løk, fetaost og oliven. Deilig middag for hele familien.
Antall porsjoner
Sett stekeovnen på 150 °C.
Bland griljermel og fløte i en bolle, og la det svelle i 5 minutter.
Skrell og grovriv løk. Bland kjøttdeig med løk, griljermelblandingen, kapers og egg. Krydre med salt og pepper. Smuldre fetaost og del oliven i biter. Rør dette inn i farsen sammen med finklippet persille.
Smør brødformen, og fordel farsen i formen. Stek midt i ovnen i 30–40 minutter.
Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.
Kok grønne bønner i 3 minutter.
Tips
Ønsker du en saus til kjøttpuddingen, kan du bruke en sjysaus fra pose og smake til med litt sennep og fløte. Brun saus smaker også godt til.