
Kjøttpudding
Oppskrift på smakfull kjøttpudding med løk, fetaost og oliven. Deilig middag for hele familien.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 150 °C.
- 2
Bland griljermel og fløte i en bolle, og la det svelle i 5 minutter.
- 3
Skrell og grovriv løk. Bland kjøttdeig med løk, griljermelblandingen, kapers og egg. Krydre med salt og pepper. Smuldre fetaost og del oliven i biter. Rør dette inn i farsen sammen med finklippet persille.
- 4
Smør brødformen, og fordel farsen i formen. Stek midt i ovnen i 30–40 minutter.
- 5
Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.
- 6
Kok grønne bønner i 3 minutter.
Tips
Ønsker du en saus til kjøttpuddingen, kan du bruke en sjysaus fra pose og smake til med litt sennep og fløte. Brun saus smaker også godt til.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



