Skip to main content

Kjøttpudding

Enkel
1t

Oppskrift på smakfull kjøttpudding med løk, fetaost og oliven. Deilig middag for hele familien.

3.9
(36)
Next ImageKjøttpudding

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

0.5 dl
griljermel
1 stk
liten løk
500 g
kjøttdeig eller karbonadedeig
4 ss
kapers
1 stk
egg
1 ts
salt
0.5 ts
pepper
100 g
smuldret fetaost
12 stk
oliven uten stein
1 ss
finklippet persille

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 150 °C.

  2. Bland griljermel og fløte i en bolle, og la det svelle i 5 minutter.

  3. Skrell og grovriv løk. Bland kjøttdeig med løk, griljermelblandingen, kapers og egg. Krydre med salt og pepper. Smuldre fetaost og del oliven i biter. Rør dette inn i farsen sammen med finklippet persille.

  4. Smør brødformen, og fordel farsen i formen. Stek midt i ovnen i 30–40 minutter.

  5. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.

  6. Kok grønne bønner i 3 minutter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Ønsker du en saus til kjøttpuddingen, kan du bruke en sjysaus fra pose og smake til med litt sennep og fløte. Brun saus smaker også godt til.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter