
Innbakte pølser i form
Oppskriften på en engelsk middagsklassiker med pølser, som i hjemlandet har det morsomme navnet «Toad in the Hole».

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Røre:
Pølser:
Fremgangsmåte
- 1
Skru ovnen på 200 °C eller 180 °C varmluft. Finn fram en ildfast form.
- 2
For å spare tid, heller du olje i den ildfaste formen og setter den inn i ovnen. Denne skal stå og bli varm mens du lager røra.
- 3
Ha hvetemel, salt, pepper, timian og bakepulver i en bolle. Bland dette litt sammen før du tilsetter egg, melk og sennep. Hvis du har stavmikser, kan du mikse alle ingrediensene i ca. 30 sekunder. Alternativt kan du bruke en food processor eller vispe for hånd.
Tips
Hvis du bruker frisk timian, må den finhakkes for å få fram den gode aromaen.
- 4
Ta ut den nå varme ildfaste formen av ovnen, og fordel pølse jevnt oppi. Hvis du vil, kan du skjære pølsene i biter før du har dem i formen. Hell røra over pølsene og stek pølseformen midt i ovnen til den er gyldenbrun, i 20–25 minutter.
Tips
Ønsker du å variere litt, kan du bytte på hva slags krydderurter du bruker, eller bruke en annen pølsetype. Det er også godt å pakke pølsene inn i bacon, men da må du steke dem litt i ovnen før du heller over røren.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



