Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Innbakte pølser i form

Enkel
35min

Oppskriften på en engelsk middagsklassiker med pølser, som i hjemlandet har det morsomme navnet «Toad in the Hole».

4
(21)
Innbakte pølser i form

Ingredienser

3 ss
rapsolje, solsikkeolje eller annen olje til steking

Røre:

2 dl
hvetemel
½ ts
salt
¼ ts
pepper
2 ts
timian eller andre urter
1 ts
bakepulver
4 stk
store egg
3 dl
TINE® Lettmelk 1,0 % fett eller andre varianter
2 ss
sennep

Pølser:

8 stk
pølse

Slik gjør du

  1. Tips

    Hvis du bruker frisk timian, må den finhakkes for å få fram den gode aromaen.

Tips

Ønsker du å variere litt, kan du bytte på hva slags krydderurter du bruker, eller bruke en annen pølsetype. Det er også godt å pakke pølsene inn i bacon, men da må du steke dem litt i ovnen før du heller over røren.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter