Innbakte pølser i form
Enkel
35min
Oppskriften på en engelsk middagsklassiker med pølser, som i hjemlandet har det morsomme navnet «Toad in the Hole».
4.0
(21)

Ingredienser
3 ss 
 rapsolje, solsikkeolje eller annen olje til steking
Røre:
2 dl 
 hvetemel 
½ ts 
 salt 
¼ ts 
 pepper 
2 ts 
 timian eller andre urter
1 ts 
 bakepulver 
4 stk 
store  egg 
3 dl 
TINE® Lettmelk 1,0 % fett  eller andre varianter
2 ss 
 sennep 
Pølser:
8 stk 
 pølse 
Slik gjør du
Tips
Hvis du bruker frisk timian, må den finhakkes for å få fram den gode aromaen.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Ønsker du å variere litt, kan du bytte på hva slags krydderurter du bruker, eller bruke en annen pølsetype. Det er også godt å pakke pølsene inn i bacon, men da må du steke dem litt i ovnen før du heller over røren.




