Helstekt indrefilet av svin med spekeskinke
Enkel
1t
Saftig svinefilet surret med spekeskinke og fylt med Jarlsberg og soltørkede tomater. Ved å steke - eller grille - kjøttstykket helt, bevarer du saftigheten og de gode smakene kommer til sin rett.
3.9
(66)

Porsjoner
4
800 g
hel svin indrefilet, romtemperert
6 stk
soltørket tomat
150 g
Revet JARLSBERG®
½ ts
salt
½ ts
pepper
10 skiver
spekeskinke
3 ss
Tilbehør
400 g
cherrytomat
500 g
amadinepotet
2 ss
hakket timian
½ ts
salt
½ ts
pepper
Slik gjør du
Tips
Du kan tilsette finhakkede urter og bytte ut revet ost med kremost eller fetaost om du ønsker variasjon.Tips
Bruk gjerne steketermometer når du steker eller griller kjøtt. Hvis du vil at kjøttet skal ha en lett rosa kjerne, skal termometeret vise 68-70 °C. Vil du ha kjøttet gjennomstekt, venter du til det viser 76 °C.
Poteter
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Indrefilet av svin egner seg også godt på grillen!



