Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Grillet yoghurtmarinert kylling

Middels
1t 30min

Slik får du saftig kylling på grillen enten du griller kyllingen hel, filet, lår eller kyllingklubber. En enkel måte å helgrille kylling på er å brette den ut som en sommerfugl. Dette reduserer steketid og sørger for at kyllingen blir jevnt stekt.

4.1
(22)
Lagre
Skriv ut

Ingredienser

1 stk
kylling, hel eller i biter
2 ss
rød currypaste
1 ss
honning
2 ts
hvitløksfedd
2 ss
revet ingefærrot
½ ts
garam masala
1 ts
salt

Grillet naanbrød

25 g
gjær
1 ss
sukker
1 ts
salt
4 ss
olivenolje
500 g
hvetemel
2 ts
bakepulver

Tilbehør

1 stk
hjertesalat
12 stk
cherrytomat
½ stk
agurk
1 stk
sitron
0.5 dl
bladpersille
½ ts
salt
¼ ts
pepper

Slik gjør du

Butterflymetoden

  1. Tips

    Direkte og indirekte grillvarme handler om hvor i grillen glørne ligger i forhold til kjøttet. Indirekte varme får du ved å legge glørne til en side, og grille kjøttet på motsatt side. Jo større avstand til glørne, jo mer indirekte og svakere blir varmen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter