Grillet burger med cheddar og hjemmelaget rømmedressing.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
1 beger TINE® Lettrømme 17 %
6 stilk hakket frisk dill
1 fedd hvitløk, , hakket
0.5 ts salt
1 ts nykvernet pepper
1 stykk bifftomat, i skiver
1 stykk rødløk, i skiver
100 g salatblanding
4 stykk biffburger
8 skive cheddar
4 stykk hamburgerbrød
Slik gjør du
1
Start med rømmedressingen. Rør dill, hvitløk, salt og pepper sammen med rømme. Sett i kjøleskapet til du skal servere burgerne.
Tips
Tilsett ketchup i rømmedressingen for en mer klassisk hamburgerdressing
2
Skjær tomat og løk i skiver, skyll og tørk salaten.
3
Grill burgerne ca. 5 min på hver side for medium stekt burger. Ønsker du gjennomstekte burgere lar du de ligge 7-10 min på hver side. Når du har snudd burgeren legger du på 2 skiver cheddar på hver burger mens den grilles ferdig. Ta burgerne av grillen og la dem hvile noen minutter.
4
Grill burgerbrødene raskt på snittflaten før du samler burgerne. Ha rømmedressing på brødet. Legg på salat, burger, tomat, løk, topplokk og server!
Lagre
Skriv ut
Del
Hamburger med cheddar
Enkel
30min
Grillet burger med cheddar og hjemmelaget rømmedressing.