Hamburger med cheddar
Enkel•30 min min
Grillet burger med cheddar og hjemmalget rømmedressing.
Ingredienser
Antall stykker
-
1 beger
-
6 stilkerhakket frisk dill
-
1 feddhvitløk, hakket
-
½ tssalt
-
1 tsnykvernet pepper
-
1 stkbifftomat i skiver
-
1 stkrødløk i skiver
-
100 gsalatblanding
-
4 stkbiffburgere
-
8 skiver
-
4 stkhamburgerbrød
Slik gjør du det
-
1
Start med rømmedressingen. Rør dill, hvitløk, salt og pepper sammen med rømme. Sett i kjøleskapet til du skal servere burgerne.
Tips
Tilsett ketchup i rømmedressingen for en mer klassisk hamburgerdressing
-
2
Skjær tomat og løk i skiver, skyll og tørk salaten.
-
3
Grill burgerne ca. 5 min på hver side for medium stekt burger. Ønsker du gjennomstekte burgere lar du de ligge 7-10 min på hver side. Når du har snudd burgeren legger du på 2 skiver cheddar på hver burger mens den grilles ferdig. Ta burgerne av grillen og la dem hvile noen minutter.
-
4
Grill burgerbrødene raskt på snittflaten før du samler burgerne. Ha rømmedressing på brødet. Legg på salat, burger, tomat, løk, topplokk og server!