Fiskeburger med cheddar
Fiskeburger er enkelt og godt for store og små. Hold tilbehøret enkelt så blir det den perfekte hverdagsmiddagen!
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 4 skive cheddar
- 4 stykk fiskekake
- 4 stykk grove hamburgerbrød
- 1 pose salat
- 0.5 stykk purre
- 2 stykk gulrot
- 1 pakke cherrytomat
- 2 dl TINE® Lettrømme 17 %
- 1 fedd hvitløk
- 0.5 potte gressløk
Slik gjør du
1
Finhakk gressløk og hvitløk og bland sammen med rømme, salt og pepper.
2
Skjær purre og gulrot i tynne skiver/strimler.
3
Stek fiskekakene som anvist på pakken, på slutten av steketiden legges osten på. Legg et lokk over og stek videre i noen sekunder, burgerene er klare når osten er smeltet.
4
Ha litt salat på burgerbrødene og legg over nystekte fiskekaker. Topp med gulrot og purre. Server med rømmedipp og cherrytomater.