Hamburger med blåmuggost og ovnsbakte rotgrønnsaker
Enkel
30min
Det er ingenting i veien for å sette hamburger på menyen midt i uken. Det er raskt å lage og en favoritt hos både store og små.
3.9
(9)

Ingredienser
Ovnsbakte rotgrønnsaker
1 stk
søtpotet i staver
2 stk
gulrot i staver
¼ stk
kålrot i staver
1 stk
pastinakk i staver
4 ss
olivenolje
2 ts
tørket timian
½ ts
salt
½ ts
pepper
Burger
800 g
kjøttdeig
1 ts
salt
½ ts
pepper
1 ss
1 stk
stor løk i tynne skiver
1 ts
sukker
4 skiver
Selbu Blå® Original, eller annen blåmuggost
4 stk
hamburgerbrød
4 stk
salatblad
Slik gjør du
Tips
Du kan bruke vanlige poteter i stedet for søtpotet eller bytte ut de andre rotgrønnsakene med dine favoritter.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
For mer smak i burgerne kan du finhakke litt løk, hvitløk og sopp og steke mykt i smør i noen minutter. Bland inn ca. 1 ss per burger i kjøttdeigen før steking.




