
Gresk lasagne
Lasagne er en italiensk spesialitet. I denne oppskriften har vi blandet inn råvarer fra det greske kjøkkenet. Uimotståelig!

Ingredienser
Antall porsjoner
lasagne:
salat:
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 200°C.
lasagne:
- 2
Hakk løk og hvitløk og skjær aubergine, squash og paprika i terninger.
- 3
Stek løk, hvitløk, aubergine, squash og paprika i olje. Ha alt over på en tallerken.
- 4
Brun lammekjøttdeig i olje sammen med tomatpuré. Krydre med salt, pepper og timian, og ha over hakkede tomater. Kok i 5 minutter.
- 5
Legg kjøttsaus, grønnsaker, fetaost og lasagneplater lagvis i en ildfast form. Hell over matfløte, og dryss over revet ost. Stek på nederste rille i ca. 35 minutter.
Salat:
- 6
Vask og skjær opp salat. Del tomat i båter. Bland salat, tomat og oliven og server sammen med lasagnen.
Tips
Hvis du ikke finner lammedeig, kan du bruke vanlig kjøtt- eller karbonadedeig.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



