
Chili con carne express
Superrask og enkel chili con carne som er fullpakket med smak. Denne oppskriften på chili con carne tar under 30 minutter å lage, og er en perfekt middag i en travel hverdag.

Ingredienser
Antall porsjoner
Chili con carne
Til servering
Fremgangsmåte
- 1
Forvarm ovnen til 180 °C.
- 2
Stek kjøttet på sterk varme i en stekepanne til det er brunet. Ha det over i en gryte.
- 3
Skjær løk og paprika i små biter og stek det i pannen sammen med hakket hvitløk og smør. Tilsett tomatpuré og stek videre i et halvt minutt. Bland dette med kjøttet og tilsett salt, pepper, paprikapulver, røkt paprikapulver, spisskummen, tørket koriander, kayennepepper, sukker og hermetiske tomater. Hvis det blir litt tørt tilsett 1 - 2 dl vann. Bland inn kidneybønner og smak til med salt og eventuelt mer kayennepepper.
- 4
La chilien putre på lav varme mens tortillachipsen får en runde på noen minutter i stekeovnen slik at de blir varme og ekstra sprø. Kutt opp avokado i terninger og hakk litt frisk koriander.
- 5
Server chili i boller toppet med ternet avokado, koriander, vårløk, tortillachips og en stor skje crème fraîche.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter
