Brennende kjærlighet

Brennende kjærlighet

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 20 min
Dette er en enkel og kjempegod rett med potetmos, bacon og grønnsaker. Fin som barnevennlig hverdagsmiddag.

Ingredienser

Antall porsjoner

5 stk store poteter
150 g TINE Meierismør
2 stk egg
½ stk purre (i strimler)
1 dl Jarlsberg® Revet
1 pakke bacon
2 ss TINE Meierismør til steking
2 stk epler
1 stk løk (i ringer)
3 ss finhakket gressløk
4 stk tomater

Slik gjør du det

    1. Vask potet og kok møre i godt saltet vann i 20–30 minutter. Press eller mos halvparten av de varme potetene sammen med smør. Mens smøret smelter, presser du over resten av potetene og blander godt. Bland inn egg, hakket purre og revet ost i mosen.
    2. Klipp bacon i biter og stek dem sprø og gylne i smør. Ta opp baconet, og stek eplebåter og løk i baconfett i noen minutter.
    3. Fordel potetmosen på serveringsfat og legg over bacon, epler og løk. Klipp over gressløk. Server med hakkede tomater.
Tips!

Bruk forskjellige rotgrønnsaker, som for eksempel gulrøtter og blomkål, i stappen. Det gir god smak.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Renate

    2 år siden
    Utrolig godt! Masse deilig smak.

    Kommenter  (5)


  • Karin Lømsland

    7 år siden
    Nam-nam! En av mine og barnas favoritter til enkel middag. Kjempegod! (Vi sløyfer epler og bruker MYE bacon.)

    Kommenter  (7)


Det er mye kjærlighet i god mat