Skip to main content

Biffwok med grønnsaker

Enkel
15min

En god wokrett med biff og peanøtter er spennende og eksotisk hverdagsmat. Retter som dette er raske å lage, og med saus, kjøtt og grønnsaker i en wokpanne, blir det lite oppvask også.

4.2
(17)
Next ImageBiffwok med grønnsaker

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

200 g
glassnudler
4 stk
vårløk, finsnittet
3 ss
soyasaus
1 ss
solsikkeolje
400 g
biffstrimler
2 stk
hvitløksfedd, finhakket
1 stk
rødløk, i tynne båter
1 stk
brokkoli, i små biter
2 ss
peanøttsmør
2 dl
peanøtter

Fremgangsmåte

  1. Kok opp vann og hell over nudler i en bolle. La stå i 5 minutter. Skyll nudlene raskt i kaldt vann, og vend med vårløk og litt soyasaus.

    Tips

    Er du glad i chili, kan du vende litt finhakket fersk chili eller tørket chili i nudlene også.

  2. Varm olje i en wokpanne på høy varme. Fres biffstrimler og hvitløk raskt. Tilsett løk og brokkoli, og fres i 2-3 minutter.

  3. Ha i resten av soyasausen og fløte, og rør inn peanøttsmør. La småkoke i 2 minutter, slik at sausen tykner. Dryss over peanøtter og server med glassnudler.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Bytt gjerne ut nudler med ris.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter