Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Biff med blåmuggost og plommesalat

Enkel
25min

Biff er snarveien til enhver sitt hjerte! Legg på en smaksrik blåmuggost og du har et ekte herremåltid. Deilige grillede plommer med valnøtter og rucola letter opp.

4.0
(6)
Next ImageBiff med blåmuggost og plommesalat

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
entrecôte ca 200 g per stk
150 g
3 stk
gule plomme
3 stk
røde plomme
2 ss
honning
100 g
ruccola
50 g
valnøtter

Fremgangsmåte

  1. Sett på en grillstekepanne. Del plommene i to og fjern steinen. Pensle snittflatene med honning og stek med snittflaten ned i 2 minutter.

  2. Stek kjøttet i smør på høy varme i en steke- eller grillpanne, omtrent 3-4 minutter på hver side (mer om du liker det godt stekt). La hvile ca. 10 minutter før servering.

  3. Server kjøttet toppet med blåbuggost med grillede plommer, rucola og grovhakkede valnøtter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Om du liker smeltet ost, kan du legge osten på toppen av kjøttet når du snur det i pannen. Legg eventuelt et lokk over, så det smelter ekstra godt.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter