
Biff med blåmuggost og plommesalat
Biff er snarveien til enhver sitt hjerte! Legg på en smaksrik blåmuggost og du har et ekte herremåltid. Deilige grillede plommer med valnøtter og rucola letter opp.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett på en grillstekepanne. Del plommene i to og fjern steinen. Pensle snittflatene med honning og stek med snittflaten ned i 2 minutter.
- 2
Stek kjøttet i smør på høy varme i en steke- eller grillpanne, omtrent 3-4 minutter på hver side (mer om du liker det godt stekt). La hvile ca. 10 minutter før servering.
- 3
Server kjøttet toppet med blåbuggost med grillede plommer, rucola og grovhakkede valnøtter.
Tips
Om du liker smeltet ost, kan du legge osten på toppen av kjøttet når du snur det i pannen. Legg eventuelt et lokk over, så det smelter ekstra godt.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


