Vegisterkaker
Enkel•30 min min
Disse hjemmelagde vegisterkakene er helt uten kjøtt og er rike på smak. Perfekt til vegetarisk julemiddag.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
800 gkikerter , kokte
-
800 ghermetiske hvite bønner , kokte
-
150 gløk
-
20 ghvitløk
-
10 gsalt
-
5 gpepper
-
5 gingefær
-
5 gmuskat
-
50 gpotetmel
-
200 g
-
50 gpersille
-
1 stksitron (saften)
Tilbehør
-
250 gepler
-
100 grødløk
-
100 gsvisker
Slik gjør du det
-
1
Kjør alle ingrediensene i en foodprosessor og smak til med krydder og sitron. Form deigen til vegisterkaker.
-
2
Stek vegisterkakene i en teflonpanne med litt olje til de er gylne.
Tilbehør
-
3
Kutt opp løk, eple og svisker.
-
4
Stek i en teflonpanne med litt olje til det er gyllent.