Vegisterkaker

Vegisterkaker

0
1
Enkel30 min
Disse hjemmelagde vegisterkakene er helt uten kjøtt og er rike på smak. Perfekt til vegetarisk julemiddag. 

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 800 g
    kikerter , kokte
  • 800 g
    hermetiske hvite bønner , kokte
  • 150 g
    løk
  • 20 g
    hvitløk
  • 10 g
    salt
  • 5 g
    pepper
  • 5 g
    ingefær
  • 5 g
    muskat
  • 50 g
    potetmel
  • 200 g
  • 50 g
    persille
  • 1 stk
    sitron (saften)

Tilbehør

  • 250 g
    epler
  • 100 g
    rødløk
  • 100 g
    svisker

Slik gjør du det

  1. 1

    Kjør alle ingrediensene i en foodprosessor og smak til med krydder og sitron. Form deigen til vegisterkaker.

  2. 2

    Stek vegisterkakene i en teflonpanne med litt olje til de er gylne.

Tilbehør

  1. 3

    Kutt opp løk, eple og svisker.

  2. 4

    Stek i en teflonpanne med litt olje til det er gyllent.

Del denne oppskriften: