Skip to main content

Fylte savoykålblader

Middels
1t

En deilig vegansk oppskrift med mye og god smak!

(0)
Next ImageFylte savoykålblader

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1000 g
byggryn, kokte
1000 g
savoykål
100 g
løk
12 g
hvitløk
2 g
nellik
2 g
kardemomme
2 g
stjerneanis
2 g
pepper
1 g
salt
100 g
mørk sirup

Fløyelssaus

500 g
grønnsaksbuljong
5 g
sennepspulver

Fremgangsmåte

  1. Plukk av ytterbladene på kålen og blancher disse. Kutt resten av kålen og stek disse møre i GRYR® Smøreblid. Ha i hvitløk, løk og byggryn. Stek til løken blir myk og smak til med krydder.

  2. Rull blandingen inn i bladene og ha de i en form, ha litt sirup på toppen før man baker de i ovn 160 °C i 20 minutter.

Fløyelssaus

  1. Ha grønnsakskraften i en kjele, kok sammen med GRYR® Matfløyel. Smak til med krydder.

  2. Jevn med Maizena® for riktig konsistens.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter