Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Vegetarlasagne med spinat og sopp

Enkel
50min

Denne lasagnen er helt uten kjøtt, men er både mettende og har mye smak. Dette er vegetarisk kosemat med smak av Italia.

4
(386)
Vegetarlasagne med spinat og sopp

Ingredienser

½ stk
løk, finhakket
3 dl
aromasopp, hakket
1 l
frisk spinat
1 stk
hvitløksfedd, finhakket
½ ts
salt
¼ ts
pepper
8 stk
lasagneplate

Tomatsaus:

1 stk
løk, hakket
2 stk
hvitløksfedd, finhakket
2 stk
gulrot, revet
½ stk
squash, revet
2 ss
tomatpuré
2 boks
hermetiske tomater
1 stk
laurbærblad
2 kvist
frisk timian
½ ts
salt
¼ ts
pepper

Ostesaus:

2 dl
ricotta
¼ ts
malt muskat

Til servering:

4 skiver
godt brød

Slik gjør du

  1. Tips

    Det kan være godt med en frisk salat til, gjerne en tomatsalat. Skjær tomat i skiver og vend med salt, pepper, balsamicoeddik og god olivenolje.

Tips

Denne vegetarlasagnen kan også serveres som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk. Den har mye smak i seg selv, men ønsker du kjøtt i lasagnen, kan du legge inn et lag med grillet kylling eller kokt skinke.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter