Skip to main content

Rødkål

Enkel
1t 50min

Hjemmelaget rødkål er enkelt å lage. Her har vi laget en variant med eplejuice og herlige julekrydder.

4.0
(1)
Next ImageRødkål

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

500 g
rødkål
2 stk
rødløk
2 ss
brunt sukker
1 ts
malt kanel
0.5 ts
malt nellik
100 g
tørkede tranebær
0.125 ts
salt
0.125 ts
pepper
200 g
friske tyttebær
5 kvist
frisk timian

Fremgangsmåte

  1. Skjær rødkål og rødløk i tynne strimler. Ha eplejuice i en kjele og kok opp sammen med brunt sukker, kanel og nellik. Tilsett tranebær, kål og løk. La alt koke opp på høy temperatur i ca. 10 minutter. Senk så temperaturen og la det småkoke i ca. 1,5 time. Smak til med salt og pepper.

  2. Når blandingen er ferdig kokt tilsetter du halvparten av tyttebærene og lar de koke inn i ca. 1 minutt. Server rødkålen med friske tyttebær og timian.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter