Nudler med pesto av grønnkål og Kesam®
Enkel
30min
Glassnudler med grønnsaker og grønnkålpesto smaker fortreffelig, og er en lett lunsj eller middag til de dagene du verken trenger kjøtt eller store mengder mat.
3.8
(6)

Ingredienser
GRØNNKÅLPESTO
5 dl
grønnkål
4 stk
vårløk
1 dl
sitronsaft
4 dl
cashewnøtter
1.5 dl
vann
1 stk
hvitløksfedd
TIL SERVERING
½ stk
rødløk
1 stk
granateple
¼ bunt
frisk koriander
1 stk
sitron
Slik gjør du
Tips
Bruk gjerne det du har av grønnsaker. Dette er en fin måte å bruke rester på.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Prøv gjerne kelpnudler til denne retten. De er laget av sjøgress (kelp) og gjør en fantastisk jobb med å suge til seg smak og saus.




