
Lunsjbowl med cottage cheese
Lag en digg bowl full av gode smaker og vakre farger! Denne passer veldig godt når du har lyst på en rask og sunn lunsj eller middag.

Ingredienser
Antall porsjoner
Byggryn
Bowl
Bowl
Fremgangsmåte
Byggryn
- 1
Hakk chili og hvitløk og surr det blankt i en stekepanne med olivenolje. Skyll byggryn i kaldt vann og la det renne godt av. Ha dem i stekepannen og fres godt i et par minutter.
- 2
Kok opp eplejuice og ha i buljong. Ha buljongen i pannen med byggrynene og kok opp. Sett på lokk og la det småkoke i 15-20 minutter. Grynene skal være møre, men ha litt tyggemotstand.
Bowl
- 3
Kok egg slik du liker dem.
- 4
Del løk i tynne båter og finsnitt kål. Ha dette i en skål og skvis limesaft over slik at de blir syret.
- 5
Del sukkererter i to på langs. Finsnitt vårløk og mango i skiver. Kutt en halv chili i tynne skiver.
- 6
Bland cottage cheese og byggryn og fordel i skåler. Topp med alle de delte grønnsakene, syret løk og kål, chili, edamamebønner og egg. Ha over finhakket koriander.
Yoghurtdressing
- 7
Lag yoghurtdressing ved å blande yoghurt, honning og sriracha og server til.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

