
Lunsjbowl med cottage cheese
Enkel•20 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
Byggryn
-
400 g
-
150 gkokt byggryn
-
1 stkkyllingbuljong
-
3 ½ dl
-
1 stkrød chili , hakket
-
2 feddhvitløk
Bowl
-
3 ssolivenolje
Bowl
-
2 stkbløtkokte egg
-
½ stkrødløk
-
100 grødkål
-
2 stklime (saften)
-
10 stksukkererter
-
2 stkvårløk
-
1 stkliten mango
-
½ stkchili , i skiver
-
50 gedamamebønner
-
6 stilkerfinhakket koriander
Yoghurtdressing
-
1 dl
-
1 tshonning
-
1 sssriracha
Slik gjør du det
Byggryn
-
1
Hakk chili og hvitløk og surr det blankt i en stekepanne med olivenolje. Skyll byggryn i kaldt vann og la det renne godt av. Ha dem i stekepannen og fres godt i et par minutter.
-
2
Kok opp eplejuice og ha i buljong. Ha buljongen i pannen med byggrynene og kok opp. Sett på lokk og la det småkoke i 15-20 minutter. Grynene skal være møre, men ha litt tyggemotstand.
Bowl
-
3
Kok egg slik du liker dem.
-
4
Del løk i tynne båter og finsnitt kål. Ha dette i en skål og skvis limesaft over slik at de blir syret.
-
5
Del sukkererter i to på langs. Finsnitt vårløk og mango i skiver. Kutt en halv chili i tynne skiver.
-
6
Bland cottage cheese og byggryn og fordel i skåler. Topp med alle de delte grønnsakene, syret løk og kål, chili, edamamebønner og egg. Ha over finhakket koriander.
Yoghurtdressing
-
7
Lag yoghurtdressing ved å blande yoghurt, honning og sriracha og server til.