Protein bowl med italienske smaker
Enkel•15 min min
Lag en deilig og mettende bowl med tomater, oliven og salsa verde, og nyt smaken av Italia!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
600 g
-
100 gpinjekjerner
-
200 gcherrytomater
-
100 goliven
-
4 stilkerbasilikum
Salsa verde
-
2 feddhvitløk
-
100 gbladpersille
-
1 dlolivenolje
-
1 stksitron , saft og zest
-
5 gsalt
-
5 gpepper
Slik gjør du det
Salsa verde
-
1
Finhakk hvitløk og persille. Ha over i en skål og hell over olivenolje. Vask og zest en sitron, og ha oppi skallet og saften fra sitronen. Smak til med salt og pepper.
Bowl
-
2
Del cherrytomater i 2 og rist pinjekjerner lett i en tørr stekepanne til de blir gylne.
-
3
Fordel cottage cheese i skåler og topp med tomater, oliven, pinjekjerner, salsa verde og basilikum.
Tips
En god pesto kan også brukes istedenfor å lage salsa verde.