
Kremet potetsalat med roastbeef
Tykke skiver med roastbeef, blir til god middag med en syrlig og kremet potetsalat til. Server sylteagurker og frisk salat til.

Ingredienser
Antall porsjoner
Kremet potetsalat:
Tilbehør:
Fremgangsmåte
- 1
Del potet i to og kok de møre i vann, i 10-13 minutter. Hell av vannet, og la potetene dampe av seg i et par minutter.
Tips
Bruker du andre typer poter, må de koke litt lenger. Potetene skal være møre, men ikke falle fra hverandre. Sjekk med å stikke potetene med en kniv.
- 2
Fres ansjos, hvitløk og rødløk i olje i en panne på middels varme, i ca. 2 minutter. Trekk av platen og rør inn fløte, rømme og parmesan. Smak til med sitronsaft, pepper og salt, og vend med poteter.
- 3
Fordel salat på tallerkener. Ha skiver av roastbeef og små sylteagurker på og server med potetsalaten til.
Tips
Denne potetsalaten er også perfekt til grillet fisk eller kjøtt i sesong.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


