Kremet potetsalat med roastbeef

Kremet potetsalat med roastbeef

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
Tykke skiver med roastbeef, blir til god middag med en syrlig og kremet potetsalat til. Server sylteagurker og frisk salat til.

Ingredienser

Antall porsjoner

Kremet potetsalat:

800 g små amadinepoteter
4 stk ansjosfileter , finhakket
2 stk hvitløksfedd , finhakket
1 stk rødløk , finhakket
2 ss olivenolje
2 dl TINE Kremfløte
1 ½ dl TINE Lettrømme 18 %
3 ss parmesan , finrevet
2 ts sitronsaft
½ ts pepper
¼ ts salt

Tilbehør:

400 g roastbiff , i skiver
8 dl salatblanding , i biter
12 stk små sylteagurk

Slik gjør du det

    1. Del potet i to og kok de møre i vann, i 10-13 minutter. Hell av vannet, og la potetene dampe av seg i et par minutter.
      Tips!

      Bruker du andre typer poter, må de koke litt lenger. Potetene skal være møre, men ikke falle fra hverandre. Sjekk med å stikke potetene med en kniv.

    2. Fres ansjos, hvitløk og rødløk i olje i en panne på middels varme, i ca. 2 minutter. Trekk av platen og rør inn fløte, rømme og parmesan. Smak til med sitronsaft, pepper og salt, og vend med poteter.
    3. Fordel salat på tallerkener. Ha skiver av roastbeef og små sylteagurker på og server med potetsalaten til.
Tips!

Denne potetsalaten er også perfekt til grillet fisk eller kjøtt i sesong.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat