Skip to main content

Kremet potetsalat med roastbeef

Enkel
25min

Tykke skiver med roastbeef, blir til god middag med en syrlig og kremet potetsalat til. Server sylteagurker og frisk salat til.

3.9
(10)
Next ImageKremet potetsalat med roastbeef

Ingredienser

Antall porsjoner

Kremet potetsalat:

800 g
små amadinepotet
4 stk
ansjosfilet, finhakket
2 stk
hvitløksfedd, finhakket
1 stk
rødløk, finhakket
2 ss
olivenolje
3 ss
parmesan, finrevet
2 ts
sitronsaft
0.5 ts
pepper
0.25 ts
salt

Tilbehør:

400 g
roastbiff, i skiver
8 dl
salatblanding, i biter
12 stk
små sylteagurk

Fremgangsmåte

  1. Del potet i to og kok de møre i vann, i 10-13 minutter. Hell av vannet, og la potetene dampe av seg i et par minutter.

    Tips

    Bruker du andre typer poter, må de koke litt lenger. Potetene skal være møre, men ikke falle fra hverandre. Sjekk med å stikke potetene med en kniv.

  2. Fres ansjos, hvitløk og rødløk i olje i en panne på middels varme, i ca. 2 minutter. Trekk av platen og rør inn fløte, rømme og parmesan. Smak til med sitronsaft, pepper og salt, og vend med poteter.

  3. Fordel salat på tallerkener. Ha skiver av roastbeef og små sylteagurker på og server med potetsalaten til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Denne potetsalaten er også perfekt til grillet fisk eller kjøtt i sesong.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter