Kremet potetsalat med roastbeef
Enkel
25min
Tykke skiver med roastbeef, blir til god middag med en syrlig og kremet potetsalat til. Server sylteagurker og frisk salat til.
3.9
(10)

Ingredienser
Kremet potetsalat:
800 g
små amadinepotet
4 stk
ansjosfilet, finhakket
2 stk
hvitløksfedd, finhakket
1 stk
rødløk, finhakket
2 ss
olivenolje
2 dl
1.5 dl
3 ss
parmesan, finrevet
2 ts
sitronsaft
½ ts
pepper
¼ ts
salt
Tilbehør:
400 g
roastbiff, i skiver
8 dl
salatblanding, i biter
12 stk
små sylteagurk
Slik gjør du
Tips
Bruker du andre typer poter, må de koke litt lenger. Potetene skal være møre, men ikke falle fra hverandre. Sjekk med å stikke potetene med en kniv.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Denne potetsalaten er også perfekt til grillet fisk eller kjøtt i sesong.




