
Kremet potetsalat med roastbeef
Enkel•25 min min
Tykke skiver med roastbeef, blir til god middag med en syrlig og kremet potetsalat til. Server sylteagurker og frisk salat til.
Ingredienser
Antall porsjoner
Kremet potetsalat:
-
800 gsmå amadinepoteter
-
4 stkansjosfileter , finhakket
-
2 stkhvitløksfedd , finhakket
-
1 stkrødløk , finhakket
-
2 ssolivenolje
-
2 dl
-
1 ½ dl
-
3 ssparmesan , finrevet
-
2 tssitronsaft
-
½ tspepper
-
¼ tssalt
Tilbehør:
-
400 groastbiff , i skiver
-
8 dlsalatblanding , i biter
-
12 stksmå sylteagurk
Slik gjør du det
-
1
Del potet i to og kok de møre i vann, i 10-13 minutter. Hell av vannet, og la potetene dampe av seg i et par minutter.
Tips
Bruker du andre typer poter, må de koke litt lenger. Potetene skal være møre, men ikke falle fra hverandre. Sjekk med å stikke potetene med en kniv.
-
2
Fres ansjos, hvitløk og rødløk i olje i en panne på middels varme, i ca. 2 minutter. Trekk av platen og rør inn fløte, rømme og parmesan. Smak til med sitronsaft, pepper og salt, og vend med poteter.
-
3
Fordel salat på tallerkener. Ha skiver av roastbeef og små sylteagurker på og server med potetsalaten til.