Blomkålris

Blomkålris

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Blomkålris er perfekt tilbehør til både kjøtt og fisk, og et godt alternativ til både ris og couscous! En smart måte å få i seg mer grønnsaker på!

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk blomkål
½ stk sitron
1 stk hvitløksfedd
½ ts salt
½ ts pepper
2 ss TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Riv blomkålen på et rivjern og press over sitronsaft.
    2. Smelt smør i en stekepanne. Krydre blomkålen med salt og pepper, finhakk og ha i hvitløk. Fres alt på middels sterk varme i ca. 2 minutter.
      Tips!

      Stek gjerne blomkålen i puljer så det er enklere å røre rundt uten å søle.

Tips!

Bland gjerne blomkålrisen med ris, bland den inn i salater eller tilsett nøtter, tørket frukt, rå grønnsaker eller urter for å tilføre mer smak.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat