Blomkålris

(60)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Blomkålris er perfekt tilbehør til både kjøtt og fisk, og et godt alternativ til både ris og couscous! En smart måte å få i seg mer grønnsaker på!

Antall porsjoner

4

Ingredienser

1 stkblomkål
½ stksitron
1 stkhvitløksfedd
½ tssalt
½ tspepper
2 ssTINE Meierismør
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Riv blomkålen på et rivjern og press over sitronsaft.
    2. Smelt smør i en stekepanne. Krydre blomkålen med salt og pepper, finhakk og ha i hvitløk. Fres alt på middels sterk varme i ca. 2 minutter.

      Tips:

      Stek gjerne blomkålen i puljer så det er enklere å røre rundt uten å søle.

Tips:

Bland gjerne blomkålrisen med ris, bland den inn i salater eller tilsett nøtter, tørket frukt, rå grønnsaker eller urter for å tilføre mer smak.

Kommentarer

  Legg til kommentar