Wraps med røkelaks og mango

Wraps med røkelaks og mango

2
  • Enkel
  • 15 min
Røkt salt laks og søt frisk mango er en nydelig kombinasjon. Servert med avokadomos på lefser, er dette en liten lekkerbisken av en rett.

Ingredienser

2 stk avokadoer
1 stk mango
1 stk rødløk , i strimler
8 stk små tortillalefser
6 dl babyspinat
600 g varmrøkt laks
8 ss søt chilisaus
8 ss TINE Lettrømme 18 %

Slik gjør du det

    1. Del avokado, og fjern steiner. Ta ut kjøttet med en skje, og mos kjøttet.
    2. Skjær skallet fra mango, og kutt opp kjøtt i terninger.
    3. Fyll tortillalefser med avokadomos, mangoterninger, løk og spinat. Del laks i mindre stykker og fordel den over.
      Tips!

      Hvis du ikke finner varmrøkt laks, så kan du bruke kaldrøkt.

    4. Ringle over søt chilisaus og rømme, og rull sammen.
Tips!

Du kan pakke inn rullene i matpapir, slik at de ikke åpner seg.

 

Kommentarer

  • Kira

    19 dager siden
    Denne var sinnsykt god! Fikk bare Tak i varmrøkt pepperlaks, avokadoen var ikke moden nok til å moses og glemte både rømme og chilisaus men det funka! Brukte foresten Philadelphia ost som erstatter for rømme! Anbefales

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      15 dager siden
      Man tager hva man haver ja, Kira! :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat