Wraps med røkelaks og mango

Wraps med røkelaks og mango

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Røkt salt laks og søt frisk mango er en nydelig kombinasjon. Servert med avokadomos på lefser, er dette en liten lekkerbisken av en rett.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk avokadoer
1 stk mango
1 stk rødløk , i strimler
8 stk små tortillalefser
6 dl babyspinat
600 g varmrøkt laks
8 ss søt chilisaus
8 ss TINE Lettrømme 18 %

Slik gjør du det

    1. Del avokado, og fjern steiner. Ta ut kjøttet med en skje, og mos kjøttet.
    2. Skjær skallet fra mango, og kutt opp kjøtt i terninger.
    3. Fyll tortillalefser med avokadomos, mangoterninger, løk og spinat. Del laks i mindre stykker og fordel den over.
      Tips!

      Hvis du ikke finner varmrøkt laks, så kan du bruke kaldrøkt.

    4. Ringle over søt chilisaus og rømme, og rull sammen.
Tips!

Du kan pakke inn rullene i matpapir, slik at de ikke åpner seg.

 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat