Skip to main content

Torsk i form

Enkel
45min

Oppskrift på herlig middagsrett i form, med torskefilet, hermetiske tomater, fløte, purre og løk. Etter at formen er satt i ovnen, er det bare å koke pasta og vente på middag, perfekt på travle hverdager.

3.8
(115)
Next ImageTorsk i form

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g
torskefilet
800 g
hermetiske tomater (1 boks = 400 g)
1 stk
purre
1 stk
løk
5 dl
TINE® Lett Matfløte (evt blanding av melk og matfløte)
400 g
pasta
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 180°C varmluft (eller 200°C på over- og undervarme).

  2. Del purren på langs, og vask og del den i tynne skiver. Skjær løk i små jevne biter. Skjær torsken i store terninger.

  3. Ha alt i en smurt ildfast form. Bland hermetiske tomater og fløte. Hell over fisken. Krydre med salt og pepper.

  4. Stek retten midt i ovnen i ca 25-30 minutter.

  5. Kok opp en gryte med vann til pastaen. Kok pasta etter anvisning på pakken. Pass på at pastaen blir ferdig ca samtidig med fisken.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Varier så mye du vil med forskjellige typer fisk og grønnsaker.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter