Håndkle og blad
Torsk i form
(64)

Torsk i form

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på herlig middagsrett i form, med torskefilet, hermetiske tomater, fløte, purre og løk. Etter at formen er satt i ovnen, er det bare å koke pasta og vente på middag, perfekt på travle hverdager.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

600 gtorskefilet
800 ghermetiske tomater (1 boks = 400 g)
1 stkpurre
1 stkløk
5 dlTINE Lett Matfløte (evt blanding av melk og matfløte)
400 gpasta
½ tssalt
¼ tspepper
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 180°C varmluft (eller 200°C på over- og undervarme).
    2. Del purren på langs, og vask og del den i tynne skiver. Skjær løk i små jevne biter. Skjær torsken i store terninger.
    3. Ha alt i en smurt ildfast form. Bland hermetiske tomater og fløte. Hell over fisken. Krydre med salt og pepper.
    4. Stek retten midt i ovnen i ca 25-30 minutter.
    5. Kok opp en gryte med vann til pastaen. Kok pasta etter anvisning på pakken. Pass på at pastaen blir ferdig ca samtidig med fisken.
Blått hjerte
Tips!

Varier så mye du vil med forskjellige typer fisk og grønnsaker.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat