
Torsk i form
Oppskrift på herlig middagsrett i form, med torskefilet, hermetiske tomater, fløte, purre og løk. Etter at formen er satt i ovnen, er det bare å koke pasta og vente på middag, perfekt på travle hverdager.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 180°C varmluft (eller 200°C på over- og undervarme).
- 2
Del purren på langs, og vask og del den i tynne skiver. Skjær løk i små jevne biter. Skjær torsken i store terninger.
- 3
Ha alt i en smurt ildfast form. Bland hermetiske tomater og fløte. Hell over fisken. Krydre med salt og pepper.
- 4
Stek retten midt i ovnen i ca 25-30 minutter.
- 5
Kok opp en gryte med vann til pastaen. Kok pasta etter anvisning på pakken. Pass på at pastaen blir ferdig ca samtidig med fisken.
Tips
Varier så mye du vil med forskjellige typer fisk og grønnsaker.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



