Torsk i form
Enkel•45 min min
Oppskrift på herlig middagsrett i form, med torskefilet, hermetiske tomater, fløte, purre og løk. Etter at formen er satt i ovnen, er det bare å koke pasta og vente på middag, perfekt på travle hverdager.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
600 gtorskefilet
-
800 ghermetiske tomater (1 boks = 400 g)
-
1 stkpurre
-
1 stkløk
-
5 dlTINE® Lett Matfløte (evt blanding av melk og matfløte)
-
400 gpasta
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 180°C varmluft (eller 200°C på over- og undervarme).
-
2
Del purren på langs, og vask og del den i tynne skiver. Skjær løk i små jevne biter. Skjær torsken i store terninger.
-
3
Ha alt i en smurt ildfast form. Bland hermetiske tomater og fløte. Hell over fisken. Krydre med salt og pepper.
-
4
Stek retten midt i ovnen i ca 25-30 minutter.
-
5
Kok opp en gryte med vann til pastaen. Kok pasta etter anvisning på pakken. Pass på at pastaen blir ferdig ca samtidig med fisken.