Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Sylta laks med pepperrotkrem

Enkel
1t

En klassiker som i forbindelse med jubileumsmenyen for 1814 har fått en ny renessanse på matbordet. Herlig syltet laks med smakfull pepperrotkrem. Passer som en nydelig forrett eller som smårett.

3.9
(36)
Lagre
Skriv ut
Sylta laks med pepperrotkrem

Ingredienser

500 g
laksefilet uten skinn og ben
3 ss
salt
3 ss
sukker
1 dl
eplesidereddik
1 dl
sukker
2 dl
vann
1 stk
laurbærblad
10 stk
hel svart pepper

Pepperrotkrem

2 ss
frisk pepperrot
¼ ts
sitronsaft
ts
salt
1 dl
frisk dill

Slik gjør du

Pepperrotkrem

Tips

Det går fint å bruke pepperrot på tube i stedet for frisk pepperrot.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter